Ekstra Bladet

Ny kobling mellem de to sager

- SIMONE DEDING MANNE SCHEEF

Sammenlign­ingerne mellem Filippa- sagen og Emilie Meng- sagen har fyldt meget, efter Filippa blev fundet i live.

Og nu bliver der tilsynelad­ende smidt mere brænde på bålet.

Ifølge B. T. har den 32- årige sigtede i Filippa- sagen tidligere kørt i en sølvgrå Hyundai i30. Den samme bilmodel, der blev efterlyst i forbindels­e med drabet på Emilie Meng tilbage i 2016.

Mediet er i besiddelse af billeder, skriftlige dokumenter og informatio­ner fra mundtlige kilder, der skulle dokumenter­e, at den 32- årige sigtede kørte en netop sådan bil i 2016.

Da Emilie Meng forsvandt efter en bytur i 2016, efterlyste politiet en lys Hyundai i30, fordi den var blevet set på et overvågnin­gskamera ved Korsør Station – samme sted, som Emilie Meng senest blev set i live.

Og det er netop denne bil, som den 32- årige sigtede i Filippa- sagen skulle have kørt i.

Et billede på de sociale medier har vist, at der to uger inden Emilie Mengs forsvinden holdt en sølvgrå Hyundai parkeret foran et hus i Korsør. Imidlertid er B. T. kommet i besiddelse af en faktura fra 2019, der bekræfter, at den 32- årige sigtede i Filippa- sagen står som betaler for en bil med samme nummerplad­e.

Desuden har mundtlige anonyme kilder, der har haft kendskab til den 32årige sigtede, udtalt, at manden skulle have kørt i netop denne bil tilbage i 2016.

Oplysninge­r i Bilbogen

Også TV 2 oplyste i aftes, at den 32- årige sigtedes bil var af samme model som den, der blev efterlyst i Emilie Meng- sagen. Der sker på baggrund af oplysninge­rne i Bilbogen, hvor det er registrere­t, at den 32årige havde gæld i en sølvgrå Hyundai i30.

– Det betyder ikke, at det er den samme gerningsma­nd. Det betyder, at der er en mulighed for, at det kan være den samme. Det er jeg helt sikker på, politiet er i gang med at undersøge og finde ud af, siger tidligere efterforsk­ningsleder ved Københavns Politi Jens Møller til mediet.

 ?? FOTO: SYDSJÆLLAN­D OG LOLLAND- FALSTERS POLITI ?? Det er denne bil- model, der tilbage i 2016 blev efterlyst i forbindels­e med efterforsk­ningen af sagen om Emilie Meng. Den bil, der nu bliver brugt i sammenlign­ingen mellem de to sager, er dog sølvgrå i farven.
FOTO: SYDSJÆLLAN­D OG LOLLAND- FALSTERS POLITI Det er denne bil- model, der tilbage i 2016 blev efterlyst i forbindels­e med efterforsk­ningen af sagen om Emilie Meng. Den bil, der nu bliver brugt i sammenlign­ingen mellem de to sager, er dog sølvgrå i farven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark