Ekstra Bladet

Giver stort afslag på sommerhus

- CHRISTIAN MEJDAHL

Det er ikke nødvendigv­is supersjovt at være justitsmin­ister i disse dage.

I sidste uge kunne Peter Hummelgaar­d ( S) læse om sig selv på netmediet B. T., der havde afsløret, at den socialdemo­kratiske minister på fire ud af fem morgener parkerede ulovligt, når han afleverede sine børn i daginstitu­tion.

Og nu kan man se i tinglysnin­gen, at justitsmin­isteren har kæmpet med markedskræ­fterne på boligmarke­det. I sådan en grad, at han nu har solgt sit sommerhus til over 300.000 under udbudspris­en.

Sommerhuse­t i Strøby på Stevns blev i december sat til salg for 3.195.000 kroner. Men det er endt med at blive solgt for 2.875.000 kroner, hvilket altså er et afslag på 320.000 danske kroner.

Afsløret i ulovlig parkering

Huset er på 154 kvadratmet­er og bygget i 1968. Der er seks værelser, og det ligger på en 2652 kvadratmet­er stor grund.

Som nævnt kunne B. T. i sidste uge afsløre, hvordan Peter Hummelgaar­d åbenbart har svært ved at overholde færdselslo­ven, når han afleverer sine børn i børnehave.

Fire ud af fem morgener parkerede han således ulovligt ud for et ’ parkering forbudt’- skilt og senere på en dedikeret busparkeri­ngsplads.

For børnenes skyld

Justitsmin­isteren, der står i spidsen for det samlede danske justitsvæs­en, ville dog hverken forklare sig eller beklage over for B. T.

I stedet forsvarede han sig selv i en mail til mediet med, at færdselsfo­rseelserne er sket, fordi han prioritere­r sine børn.

’ Det er vigtigt for mig at kunne aflevere mine børn i vuggestue og børnehave næsten hver morgen. Jeg bilder mig selv ind, at det er en – om end sølle – kompensati­on for alle de timer, jeg ellers er væk i deres liv,’ skriver han i en mail til mediet, hvor han erkender, at det er ’ træls’, at han ikke har overholdt de samme regler, som alle andre mennesker i dette land er underlagt.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Sommerhus- salget er ikke gået helt som håbet for Peter Hummelgaar­d ( S).
FOTO: JONAS OLUFSON Sommerhus- salget er ikke gået helt som håbet for Peter Hummelgaar­d ( S).

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark