Ekstra Bladet

SLUT MED VILD SEX

Janni Ree åbner op om sit sexliv – eller manglen på samme – med sin mand, Karsten Ree

- CAROLINE H. BILSTRUP

Der er masser af kys, kram og kærlighed imellem Janni Ree og Karsten Ree.

Men det er ikke, fordi der sker den store magi på lagnerne, når ægteparret kysser godnat og putter sig under dynen.

Det fortæller ’ Forsidefru­en’ i DR- podcasten ’ Fantasier’, hvor Janni Ree inviterer indenfor i hendes og Karsten Rees soveværels­e hjemme i villaen i Vedbæk.

– Jeg har en ældre mand, og der er mange ting, der sker, når man bliver ældre – og ting skal også koordinere­s, så det er ikke det her impulsive sex, fortæller en åbenmundet og ærlig Janni Ree i podcasten og uddyber videre over for Ekstra Bladet, da vi ringer til hende.

– Det er ikke lige så impulsivt, som hvis man var sammen med en yngre mand, og man ryger ind over køkkenbord­et. Du kan bare ikke lave de samme sex- ting, som hvis det var en på min egen alder. Det er koordineri­ng, siger Janni Ree til Ekstra Bladet og tilføjer, at det er snakke, som hun og Karsten har.

– Det er ikke noget tabu. Karsten og jeg taler om det. Han ved jo godt, at jeg er et yngre menneske, og han ved godt selv, at han ikke kan de samme ting.

Smuk kærlighed

Karsten Ree fik i 2015 konstatere­t kræft i blæren, og det er særligt sygdommen, der har haft indvirknin­g på deres sexliv – eller mangel på samme.

Men blot fordi Janni Ree ikke ryger en tur op på køkkenbord­et eller bliver rykket rundt på lagnerne i soveværels­et, så er kærlighede­n mellem de to ikke blevet mindre. Faktisk er den mindst lige så stor, som da de mødte hinanden.

– Det er stadig en smuk kærlighed. Så får vi en drink sammen, en kaffe sammen, vi kysser og krammer, og der er berøring, uddyber Janni Ree, der er 25 år yngre end Karsten. Uden at gå i detaljer med, hvilken form for berøring der er tale om i Vedbæk- villaen.

Bruger bruseren

I den føromtalte DR- podcast ’ Fantasier’ kommer den tidligere forsidefru­e også ind på sit sexdrive, som hun fortæller altid har været stort, ligesom hun også fortæller, at hun før har haft sex ofte og er blevet ’svunget’ rundt, som hun selv formulerer det over for Ekstra Bladet.

– Jeg har bestemt ikke ligget på den lade side, siger Janni Ree med sit karakteris­tiske grin til Ekstra Bladet.

– Men i stedet for at fokusere på at have vild sex hver dag fokuserer jeg mere på at komme i seng og se en serie på Netflix, tilføjer Ree til Ekstra Bladet.

Og skulle man savne lidt forløsning og afstresnin­g i en travl hverdag, så er der jo også altid den varme bruser, som Janni Ree fortæller i podcasten.

– Eller også har du bruseren, når du alligevel er i bad. Så får du overstået dét, som Janni siger uden omsvøb i podcasten.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Ærlig snak
– Det er ikke noget tabu. Karsten og jeg taler om det. Han ved jo godt, at jeg er et yngre menneske, fortæller Janni Ree til Ekstra Bladet og sætter ord på deres sexliv.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Ærlig snak – Det er ikke noget tabu. Karsten og jeg taler om det. Han ved jo godt, at jeg er et yngre menneske, fortæller Janni Ree til Ekstra Bladet og sætter ord på deres sexliv.
 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Janni og Karsten har delt dobbeltsen­g og livet i ti år.
FOTO: HENNING HJORTH Janni og Karsten har delt dobbeltsen­g og livet i ti år.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark