Ekstra Bladet

Tænder på brun sovs

-

Det er ikke første gang, at Janni Ree fortæller åbent om sit og Karstens kærligheds­liv, der ikke består af lækkert lingeri, som Karsten anser som spild af penge, når det alligevel bare skal af.

Det er derimod mad, der får ham i gear og gjort vild i varmen.

– Hvis han skal have kærlighed, skal han have brun sovs. Det kan tænde ham helt, lød det fra Janni Ree i 2017 i ’ Forsidefru­er’, som Janni var fast inventar i.

– Han siger, at jeg laver den bedste brune sovs. Snart vil han kun spise min, fortalte Janni Ree videre i programmet.

Knaldede efter show

Janni Ree og Karsten Ree har delt dobbeltsen­g og ikke mindst livet i ti år. De to blev nemlig kærester tilbage i 2013.

I et interview med Se og Hør har ’ Forsidefru­en’ åbnet op for parrets første intime møde – Amin Jensens jubilæumss­how, som de begge var med i. Derefter tog de hjem til byggematad­oren Axel Juhl- Jørgensen og festede.

– Jeg kan ikke huske, hvem der først kyssede. Jeg var nok stiv. Ej, så fuld var jeg heller ikke.

– Jeg tror bare, det gav sig selv. Og så begyndte vi at kysse og så gik vi i seng sammen, fortalte Janni Ree i interviewe­t.

I 2015 giftede parret sig så. Karsten gik på knæ midt i optagelser­ne til anden sæson af programmet om Janni og Karsten, der kørte på Kanal 5 dengang.

– Det kom helt bag på mig. Og så på produktion­en. Der var ingen, der anede, at Karsten gik med den slags planer, lød det fra en strålende glad Janni til Ekstra Bladet dengang.

Frieriet skete under en rejse til Rees farm i Afrika, og da det forelskede par sad ude på savannen en aften og fik en nightcap foran det tændte bål, tog Kasten mod til sig.

– Det var meget romantisk. Og det utrolige var, at det begyndte at regne.

– I Afrika betyder det held. Regnen varede kun i et par minutter, så det var meget symbolsk, synes jeg, fortsatte Janni Ree, der dengang havde efternavne­t Christense­n.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Janni Ree var fast inventar i TV3- programmet ' Forsidefru­er', hvor også Karsten Ree fra tid til anden var med.
FOTO: JONAS OLUFSON Janni Ree var fast inventar i TV3- programmet ' Forsidefru­er', hvor også Karsten Ree fra tid til anden var med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark