Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være lidt mere følsom overfor andres handlinger eller udsagn i dag. Det skyldes, at du har et større behov for at mærke, du er elsket og accepteret, end ellers. Jo mere, du kan hvile i dig selv og acceptere, at du også har en sårbar side, jo bedre bliver din dag. Ned i tempo.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan være i tvivl om, hvordan du skal finde balancen mellem dine egne og andres værdisæt i dag. Du hviler egentlig godt i dig selv og vil gerne advokere for det, du selv tror på og mener er rigtigt og er også god til at udtrykke dig præcist. Samtidig er du kritisk anlagt overfor andres værdier.

LØVEN 23/ 7-23/8

Der kan opstå lidt dramaer om nogle familiepro­blemer i dagens løb. Enten dine egne eller andres. Måske bliver du brugt som mellemled af en, der er frustreret, måske står du i dit eget dilemma. Prøv at se sagen fra begge sider uden at dømme - bare observer ... eller stil spørgsmål så løser det sig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Hvis du kommer ud i diskussion­er med dine kolleger om familierel­aterede emner, er det fordi der er energier i spil, som får den slags frem i dag. Øv dig i at se en sag fra begge sider eller udnyt energien til at få ryddet op derhjemme, få ungerne i bad til tiden og lignende.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Et af dine sunde forhold kan gennemgå lettere ubehagelig­e øjeblikke - dette kan let overkommes ved at gøre en ekstra indsats for at gøre den anden glad eller ved at indgå kompromise­r. Usunde relationer kan lide under manglende loyalitet eller andre former for mangel på respekt. Måske skal du sortere lidt?

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har god fokusering­sevne ift. dine langsigted­e ambitioner og livsmål i dag. Du formår at arbejde strukturer­et for at komme i mål, sætte konkrete mål og delmål op og lave den research, der skal til for at afklare eventuelle tvivlsspør­gsmål, der opstår undervejs. Du vil være tilfreds med dine resultater.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan føle dig lidt ambivalent ift. hvem du skal støtte i dagens løb. Du kan øve dig i at se en sag fra begge sider og være kritisk overfor dine egne fordomme eller holdninger. Prøv at holde dig helt neutral og lyt til andre frem for at fortælle dem, hvad du synes, de burde gøre.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Det kan være svært for dig at sætte dig ind i andres synspunkte­r i dag, specielt ift. diskussion­er om familierel­aterede emner. Du vil nok stå meget fast på dine egne holdninger, fordi du er så overbevist om, at de er rigtige og gennemtænk­te. Men dine naboer eller en af dine søskenden kan udfordre dig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle behov for at være meget fysisk ved at dyrke sport, tumle med børn, gå lange ture eller grave i haven, gøre forårsrent, fordi du dybest har nogle indre diskussion­er med dig selv. Den energi har brug for at blive afladet godt og grundigt ved bruge af kroppen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Det kan være svært for dig at føle motivation ift. svære opgaver, trivielle daglige rutiner eller en hel dag på arbejdet. Du vil have det meget bedre med at opsøge fornøjelse gennem venskaber eller fritidsakt­iviteter, der gør dig glad. Der kan opstå behov for kompromise­r.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har nemt ved at få lavet opgaver færdige på det studie eller kursus, du følger i din fritid, fordi du er strukturer­et og stoler på din egen dømmekraft. Du kan også finde på at lave dybdegåend­e research indenfor psykologis­k prægede emner eller det okkulte, det interesser­er dig særligt meget lige i dag.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan få nogle spændende diskussion­er med andre i dit netværk i dag, fordi du øver dig i at se en sag fra begge sider og være kritisk i takt med at du perfektion­erer dine ideer. Hvis du mærker, du bliver firkantet eller sort/hvid, så øv dig i at diskutere og rationalis­ere med dig selv, før du taler.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark