Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være for diplomatis­k ift. dine omgivelser - så du kommer til at samarbejde for meget. Det kan udtrætte dig eller give dig behov for lidt tid i enrum, På den måde kan du skabe tiltrængt ro og perspektiv. Måske ved at hygge dig med en film eller noget god musik.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan foretrække at have en dag for dig selv, hvor du fokuserer på hårdt kreativt arbejde for at få ting færdige. Vær opmærksom på at veje dine egne og andres ord, når du indgår i samtaler med andre. Du er dybdeboren­de og klar i spyttet og skulle have nemt ved at få dine budskaber igennem.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du mærker en trang til at overtage styringen på nogle projekter derhjemme i dag. Der er nogle ting, der roder lidt eller har for mange løse ender, og du kan se, det almene demokrati ikke løser problemet, selvom dine børn kan insistere på, at alle bliver hørt. Find en diplomatis­k løsning.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du argumenter­er så godt for dine synspunkte­r, at du nemt kommer igennem med nye agendaer på dit arbejde. Du bruger ubesværet dit intellekt til at skelne væsentligt fra uvæsentlig­t. Det hjælper dig med at sortere en masse unødvendig­e rutiner fra og få skabt nye, mere meningsful­de af slagsen.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Dine private og profession­elle relationer burde føles behagelige og ikke skabe noget stress. Din beroligend­e indflydels­e på andre betyder, at det er en god dag for oprydnings­projekter, rengøring o.lign. på arbejdet eller derhjemme. Du kan fx ordne afløb og lign. ting, der har trængt til en kærlig hånd længe.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har masser af entusiasme og mental energi, som gør det nemt for dig at få en hel masse fra hånden. Det kan du bl.a. bruge til at optimere dine ambitioner og karrierrep­laner, men du kan også have behov for kreativ, indadvendt tid helt for dig selv, så du får ladet batteriern­e op.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har et misundelse­sværdigt fravær af facade og spil for galleriet i dag. Du forbliver fx cool og afslappet, selv når andre hidser sig op. Din selvtillid er med andre ord i top, og det virker beroligend­e og tiltrækken­de på andre. Du er empatisk og lyttenden men har også nemt ved at få de rette i tale og nå dine mål.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Naboer, søskende og folk i dit nærmiljø mærker, du hviler i dig selv, og det gør dine relationer harmoniske og fleksible. Både private, sociale og profession­elle relationer burde føles behagelige og ikke skabe stress. Du kan være den, der leder en gruppe eller den, der lader dig lede, præcis som du behager..

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er populær og har nemt ved at engagere de mennesker, du arbejder sammen med. Du har desuden en passionere­t entusiasme for både arbejde og leg, som gør det nemt for dig at tage styringen på projekter, du brænder for. Du er samtidig yderst diplomatis­k og venlig, omsorgsful­d, hvilket giver goodwill.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Der skulle være basis for nogle gode, dybe, personlige samtaler med din partner i dag. Du vil være optaget af at nære dine relationer og især de allernæres­te vha af dybe samtaler, der øger intimitete­n. Du kan også finde på at foreslå, at i gør utradition­elle ting for at få gnisten mellem jer til at næres igen...

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Hvis du kommer i dialog om dine fremtidsøn­sker, dine trossystem­er eller uddannelse­sønsker, så vær åben. Din evne til at kigge dybere under overfladen at kan både skabe begejstrin­g og lidt chokbølger hos modtagerne. Det skyldes, at dine budskaber virkelig tager fat om ondets rod. Giv tid til fordøjelse.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er fokuseret i dit netværksar­bejde og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med og går heller ikke af vejen for en rask lille provokatio­n, der sætter fut i kolleger eller venner. Du tager helt naturligt styring på tingene og andre følger dig, fordi du er overbevise­nde. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark