Ekstra Bladet

FCK-STJERNE I DILEMMA

SKAL GÅ NED I LØN: Carlos Zecas eventyr i FC København kan være slut, men ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er klubben åben for en ny og anderledes aftale

- DANIEL NØJSEN FALLAH

Fremtiden er uvis for FC Københavns anfører, Carlos Zeca.

Torsdag kunne Tipsbladet ellers beskrive, at klubbens nummer 10 har fået beskeden om, at hans kontrakt ikke bliver forlænget til sommer, men kort efter var københavne­rne selv ude at afvise historien.

Der er fortsat dialog, fortæller de i en pressemedd­elelse.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er det dog en dialog, hvor pilen lige nu peger mod et exit for FCKstjerne­n, der sidder ude med sin anden korsbåndss­kade i løbet af de seneste to år.

Som Ekstra Bladet forstår det, er FC København åben for en forlængels­e med stjernen.

Alternativ aftale

Det er dog ikke helt så ligetil. For med en fremskrede­n alder og de seneste skader taget i betragtnin­g så skal 34- årige Carlos Zeca være villig til at gå betragteli­gt ned i løn, hvis en ny aftale skal komme i stand.

Den portugisis­k fødte græker er på sin nuværende kontrakt blandt de mest løntunge spillere i FCK med en årsløn på omkring 7,5 millioner kroner, og det er især her, at Zeca skal kunne gå på kompromis.

I stedet er FC København ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r åben for en kortvarig præstation­safhængig kontrakt, hvor profilen vil få udløst en række bonusser i tilfælde af spilletid.

Har andre muligheder

Klubben har en drøm om, at den centrale midtbanesp­iller får lov til at slutte sin tid i FCK af på banen frem for på sidelinjen, men skal det ske, skal Zeca altså æde nogle økonomiske kameler.

Kilder fortæller til Ekstra Bladet, at Carlos Zeca også har andre muligheder end FCK på hånden, og derfor foregår dialogen lige nu også på et plan, som for nu peger mod et exit i FCKtrøjen. Men skulle anføreren i stedet have et ønske om at blive i den danske hovedstad, så har FC København rakt hånden frem, omend hånden ikke er helt lige så attraktiv, som han måske havde håbet på.

Hovedperso­nen selv udtaler i FC Københavns pressemedd­elelse, at han lader sin agent tage sig af fremtiden.

– Jeg har det godt i klubben og arbejder hårdt sammen med staben for at blive klar til fodbold igen. Hvad der skal ske efter sommeren, er stadig ikke besluttet, og jeg lader min agent tage sig af de ting, fordi jeg bruger mine kræfter på at genoptræne.

Carlos Zeca er noteret for 193 kampe for FC København.

 ?? FOTO: CHRISTIAN FALCK WOLFF/ RITZAU SCANPIX ?? Uvis fremtid
Carlos Zeca har ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r andre muligheder end FC København på hånden.
FOTO: CHRISTIAN FALCK WOLFF/ RITZAU SCANPIX Uvis fremtid Carlos Zeca har ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r andre muligheder end FC København på hånden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark