Ekstra Bladet

KÆMPE DRAMA TIL SIDST FRUSTREREN­DE:

Silkeborg var få minutter fra en forløsende sejr, men AaB udlignede kort før tid til resultatet 2-2

-

Silkeborg IF var på vej mod en sjælden sejr, da klubben tog imod nedrykning­struede AaB i Superligae­n, men det endte uden vinder.

I kampens allersidst­e minutter fik Marco Ramkilde skovlet bolden over stregen og sørgede for, at AaB udlignede til 2- 2, som blev kampens resultat.

Ramkildes afslutning ramte overligger­en og sprang lige nøjagtig ind i mål. Silkeborg missede dermed muligheden for at tage sin første sejr efter seks kampe uden fuld gevinst, mens AaB satte et sjældent point ind på den slunkne konto.

Kampen var fyldt med intensitet og chancer til begge hold. Gæsterne var bedst i første halvleg, selv om Silkeborg førte ved pause. I anden halvleg var værterne farligst, men det lykkedes alligevel AaB at få sikret pointdelin­gen.

Resultatet gør, at AaB nu har seks point op til AC Horsens over stregen. Østjyderne har dog en kamp i hånden.

Endnu et knæk

Silkeborg led endnu et knæk i kampen om Europæisk fodbold og har nu fire point op til syvendepla­dsen og FC Midtjyllan­d, som spiller senere i runden.

Kampen startede i et højt tempo, hvor gæsterne kom frem til flere gode chancer. Og efter 22 minutter sendte venstrebac­k Daniel Granli et tørt hug i mål til 1- 0.

Jubelbrøle­t fra udefansene havde knap nok lagt sig, da Silkeborgs unge stopper

Alexander Busch tre minutter senere stangede udligninge­n i mål efter et hjørnespar­k.

Kort inden pausen blev Silkeborg- spids Tonni Adamsen nedlagt i feltet, hvilket førte til et straffespa­rk, som han selv omsatte iskoldt til 2- 1.

Silkeborg indledte bedst efter pausen og havde flere gode muligheder.

Men AaB spillede sig tilbage i kampen og pressede i en periode værterne ned og forsvare i eget felt.

Tonni Adamsen var i den anden ende tæt på at afgøre

Mål: 0-1 Granli ( 23.), 1-1 Busch ( 26.), 2-1 Adamsen (42./str), 2-2 Ramkilde ( 90.)

kampen flere gange, men Nico Mantl i AaB- målet reddede hver gang.

I stedet kunne indskifted­e Marco Ramkilde sende en sen udligning i mål for gæsterne med en meget vigtig scoring.

?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Stadig uden sejr
Kasper Kusk og Silkeborg er nu uden sejr i tre kampe.