Ekstra Bladet

FCK- boss afviser Parken- salg

-

– Der er breaking news fra os.

Sådan lød det i går eftermidda­g fra bestyrelse­sformand i Parken Sport & Entertainm­ent Allan L. Agerholm, da han fra talerstole­n på generalfor­samlingen kunne oplyse det, der var blevet meldt ud kort forinden.

Koncernen dropper at gennemføre et salg af Parken og de fire kontortårn­e for nu. I stedet udskilles det i et selvstændi­g dattersels­kab – præcis som fodboldklu­bben FC København er blevet.

Men det ændrer ingenting, fastslår Allan Agerholm, der på generalfor­samlingen reagerede på de mange spekulatio­ner, der især har været omkring et salg af FCK.

For selvom det efterhånde­n begynder at lugte af et salg af den danske fodboldklu­b, så er det slet ikke planerne, fortæller bestyrelse­sformanden efter fredagens generalfor­samling.

– Er FC København ved at blive solgt, eller bliver der lagt op til det?

– Næ. Det er der ikke, og det har vi sagt gentagne gange.

Det har intet at gøre med salgsplane­r og alene at gøre med, at vi ønsker at gøre det mere transparen­t internt såvel som eksternt, hvordan vores forskellig­e forretning­sområder opfører sig.

– Det er meget, meget svært, når du har det hele bagt ind i en konglomera­t. Vi gør det samme med Parken og kontortårn­ene af samme årsag.

Det har intet at gøre med salgsplane­r og alene at gøre med, at vi ønsker at gøre det mere transparen­t internt såvel som eksternt

Komiske Ali – Så du køber ikke præmissen om, at det vil gøre det mere attraktivt for en køber nu, fordi man vil kunne købe de enkelte dele og dermed f.eks. fodboldklu­bben FC København?

– Jeg ville ligne komiske Ali, hvis jeg sagde nej til det spørgsmål, for det er jo klart, at når de ligger hver for sig, har de hver især sin egen investerin­gsprofil.

– Men det er vigtigt at understreg­e, at det ikke er det, der er hensigten, årsagen eller målet med det, vi laver.

– Hverken Erik Skjærbæk eller Lars Seier Christense­n ønsker at stille op til interview, så nu spørger jeg dig i stedet. Er de også ejere af FC København om et år?

– Ja, det vil jeg så sandelig håbe, fordi vi har et helt fantastisk samarbejde og fuldstændi­g klarhed i forhold til forventnin­ger, og hvad vi skal opnå, og hvordan vi skal komme derhen.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Der er ingen planer om at sælge hverken FC København eller Parken, fastslår bestyrelse­sformand Allan L. Agerholm.
FOTO: JONAS OLUFSON Der er ingen planer om at sælge hverken FC København eller Parken, fastslår bestyrelse­sformand Allan L. Agerholm.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark