Ekstra Bladet

EKS- FCK’ER STJAL FOKUS I GYSER

Efter ni kampe uden sejr vandt Leicester 2-1 over Wolverhamp­ton med Victor Kristianse­n i en hovedrolle

- Ritzau

Leicesters mareridtss­time er brudt, og den tidligere mesterklub kan igen tro på overlevels­e i Premier League.

Efter blot et point i de seneste ni kampe lykkedes det at besejre Wolverhamp­ton med 2-1, og det kan Leicester til dels takke danske Victor Kristianse­n for.

Den tidligere FC København- back stod nemlig bag forarbejde­t til Timothy Castagnes sejrsmål et kvarter før tid. Kristianse­n sendte en flad aflevering ind foran mål, hvor Castagne var først over bolden og sendte den i nettet til 2- 1.

Dermed passerer Leicester både Everton og Nottingham Forest i tabellen og rykker op over nedrykning­sstregen.

Klodset tackling

De vigtige point så ellers ud til at være langt væk, da Youri Tielemans jokkede i bolden og forærede Wolverhamp­tons Matheus Cunha chancen til at bringe gæsterne i front efter 13 minutter.

Cunha hamrede til kuglen fra kanten af feltet og passerede Daniel Iversen i Leicester- målet.

Otte minutter før pausen fik Leicester dog en livline, da Wolves- målmand Jose Sa klodset fældede Jamie Vardy i feltet. Kelechi Iheanacho udlignede fra 11- meterplett­en.

Med Castagnes sejrsmål fik den nye træner Dean Smith sin første sejr i sin anden kamp for klubben. Samtidig kan han glæde sig over, at rivalerne mistede point i bundstride­n.

Everton fik uafgjort ude mod formstærke Crystal Palace, mens Nottingham Forest trods en heroisk indsats tabte 2- 3 på udebane til Liverpool.

Sejr til Fulham

To gange svarede gæsterne igen på Diogo Jotas scoringer. Men Mohamed Salah endte som matchvinde­r i en kamp, hvor alle mål faldt efter pausen.

Forest skabte ellers en række farlige situatione­r foran Liverpools mål i slutfasen, og det var med hiv og sving, at Jürgen Klopps tropper bjærgede de tre point i land.

Leeds tabte ude 1- 2 til Fulham. Der er kun to point imellem Nottingham Forest, Everton, Leicester og Leeds, der ligger lige omkring nedrykning­sstregen.

?? FOTO: MOLLY DARLINGTON/ RITZAU SCANPIX ?? Hovedrolle
Victor Kristianse­n
- her i duel med Wolves’ Matheus Nunes - fik en hoverolle med assist til Leicesters sejrsmål.
FOTO: MOLLY DARLINGTON/ RITZAU SCANPIX Hovedrolle Victor Kristianse­n - her i duel med Wolves’ Matheus Nunes - fik en hoverolle med assist til Leicesters sejrsmål.