Ekstra Bladet

’ Dygtig og grundig’

-

En sag med et drabsoffer, der blev brændt på et bål, hvor resterne blev smidt i olietønder. En sag om en dagplejemo­r, der blev anklaget for vold med døden til følge.

Men også en kuriøs sag om et bedemands- ægtepar, der var anklaget for at have brugt deres rustvogn til privat kørsel, har forsvarsad­vokat Karina Skou haft.

Nu skal hun være forsvarer for den 32- årige mand, der er fængslet i landets p.t mest omtalte sag om frihedsber­øvelse af 13- årige Filippa.

Det blev besluttet i går efter en juridisk driblen rundt i denne forgangne weekend, hvor den 32- årige fængslede mand først havde bedt om Michael Juul Eriksen som advokat.

– Han har anmodet om, at jeg tager hans sag, og det har jeg sagt ja til, siger Karina Skou til Ekstra Bladet.

Lever for jobbet

Dermed kommer hun i den grad i offentligh­edens søgelys. Men den 42- årige advokat har ikke før rystet på hånden over at tage makabre, brutale og uhyggelige straffesag­er.

– Hun er en meget dygtig og grundig forsvarsad­vokat efter min opfattelse og

Han har anmodet om, at jeg tager hans sag, og det har jeg sagt ja til

har gode resultater. Hun lever, som jeg også selv gør, for jobbet, og det kan jeg godt lide, siger en af landets mest kendte advokater, Michael Juul Eriksen, om kollegaen.

– Jeg ser hendes desværre kun få gange om året efterhånde­n, fordi hendes kontor er i Aalborg, men det er altid hyggeligt, tilføjer han.

Karina Skou kender samtidig alt til at stå på den anden side i retssystem­et. Hun har været anklager i over ti år, blandt andet i Nordjyllan­ds Politi.

 ?? PR- FOTO ?? Karina Skou har sagt ja til at være den 32- årige mands forsvarer. Hun har tidligere været forsvarer i flere andre kuriøse drabssager.
PR- FOTO Karina Skou har sagt ja til at være den 32- årige mands forsvarer. Hun har tidligere været forsvarer i flere andre kuriøse drabssager.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark