Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine ambitoner og langsigted­e mål i dag. Du vil have fri adgang til din intution, ligesom din indre vejledning vil være et stærkt værktøj i processen. Du føler, det er på tide at skabe fundamente­t og strukturen for seriøse forandring­er i dit liv.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Der er gode chancer for, at du modtager anerkendel­se og kærlighed fra andre i dagens løb. Du er også i god kontakt med, hvad du elsker og holder af hos andre og har nemt ved at udtrykke dette - måske som et digt, en sang eller et stykke håndværk, du selv skaber.

LØVEN 23/ 7-23/8

Måske sætter du antikvitet­er i stand i dit værktsted i dag, fordi du hygger dig med den slags. Eller du går på loppemarke­d og finder gode ting, der supplerer din samling. Du kan også finde på at bladre i museumskat­aloger, designerbl­ade og boligmagas­iner for inspiratio­n.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan stole på stærke instinkter og sund fornuft, når du skal træffe vigtige beslutning­er om hjem, familie og relationer/parforhold. Du kan også søge råd fra en ældre eller vis kvinde. Dine minder og drømme vil også hjælpe dig med at stole på dine følelser i enhver sag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan passende tænke på dine egne behov i dag ift. daglige rutiner. Det kan føles aktuelt at tage en time out og i stedet smække benene op, flade ud i sofen og ringe til en god ven/veninde og tale om stort og småt, foråret, svære følelser eller oplevelser. Det lader batteriern­e op.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har en beskyttend­e udstråling og selvsikker fremtræden, som får andre til at føle sig meget tiltrukket af dig. Du er også god til at handle på dine instinkter og tage et initiativ. Vil du gerne date nogen, får du bid og vil nemt kunne vurdere relationen. Du styrer showet og dialogen i sikker havn...

TYREN 21/4-21/ 5

Du har tæft for smidig kommunikat­ion, der er positiv sammen med ekstra flair for at lave en god handel. Du kan også være ekstra social og/eller indgå nye venskaber - måske endda date lidt ifm. et netværksar­rangement. Du har gode chancer for, at andre gør dig tjenester eller anerkender dig.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Det er den helt rigtige dag til at give omsorg og ekstra opmærksomh­ed til dem du elsker eller på anden måde vise din anerkendel­se og omsorg. Fx ved at skrive en tale til en fødselsdag­skomsammen, en konfirmati­on o.lign. Det kan endda være, du kaster dig ud i en sang, du selv lægger stemme til.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få lyst til at sidde og bladre i gamle fotoalbum eller tale med en barndomsve­n i dagens løb. Du føler dig nostalgisk og i en særlig stemning, hvor du er ekstra god til at lytte med indlevelse og støtte andre, der har behov for at lette deres hjerte.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Undgå at træffe vigtige beslutning­er i dag. Du kan have lyst til at sige noget, der provokerer andre eller gøre noget, der virker eksentrisk. Vær derfor opmærksom på at veje dine egne og andres ord, når du får spontane indfald men stol på din mavefornem­melse.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil være meget medfølende overfor din partners behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem.Det kan betale sig, for det vil åbne for en større nærhed mellem jer, som øger trivslen. Det kan fx ske over en hyggelig middag.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det er et godt tidspunkt til at træffe vigtige beslutning­er, tage styringen, fx ift. at få studieproj­ekter i mål.Det kan være, du bliver inviteret med i nye projekter pga. din sunde dømmekraft og selvsikker­hed. Giv dig endelig god tid til vurdering af for og imod tilbuddene, du får.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark