Ekstra Bladet

Svarer på kritik

-

– Jeg hører, at der altid er drama med ham.

Sådan udtalte Botic van de Zandschulp­s træner, Paul Haarhuis, efter søndagens dramatiske finale ved ATP 250- turneringe­n i München, hvor Holger Rune besejrede sin hollandske modstander.

Haarhuis insinuered­e, at Rune ikke var så mærket, som han gav udtryk for, da han fik behandling af ankel og skulder.

Den unge dansker giver dog ikke meget for kritikken og understreg­er, at han var i store smerter.

’ Jeg ved ikke, hvem hans træner er, eller hvad han siger, men jeg tror, de fleste har respekt for, at kroppen er rimelig mast efter ti kampe i streg,’ skriver Holger Rune i en sms til Ekstra Bladet og fortsætter.

’ Jeg fik en ordentlig håndfuld smertestil­lende under medical- timeout, men jeg tror helt ærligt, at det var adrenaline­n, der bar mig gennem den kamp.’

Føler med Botic

Den 19- årige tennisstje­rne var helt nede i sækken i løbet af andet og tredje sæt og var bagud 2- 5 undervejs i tredje sæt, men formåede at lave et flot comeback og vinde tredje sæt efter tiebreak.

Det var derfor en meget frustreret hollænder, der efter kampen gav sin taske en omgang knytnævesl­ag i frustation.

Frustratio­ner, som Holger Rune sagtens kan genkende efter sit eget finalenede­rlag til Andriy Rublev ved ATP 1000- turneringe­n i Monte Carlo.

Jeg føler med Botic og hans træner naturligvi­s. Det gør ondt

’ Jeg stod selv og var oppe næsten 5- 1 i finalen i Monaco, og det er tungt at tabe sådan en kamp. Så jeg føler med Botic og hans træner naturligvi­s. Det gør ondt. Men man lærer også af de nederlag,’ skriver Rune.

Tennisstje­rnen, der ligger nummer syv på verdensran­glisten, forventes igen at skulle i aktion allerede i denne uge, når ATP 1000- turneringe­n i Madrid løber af stablen.

 ?? FOTO: CHRISTOF STACHE/ RITZAU SCANPIX ?? Botic van de Zandschulp var en meget bitter hollænder efter finalenede­rlaget til den unge dansker.
FOTO: CHRISTOF STACHE/ RITZAU SCANPIX Botic van de Zandschulp var en meget bitter hollænder efter finalenede­rlaget til den unge dansker.
 ?? FOTO: CHRISTOF STACHE/ RITZAU SCANPIX ?? Det har været to meget hårde uger for den danske tennisstje­rne, men han er fortsat opsat på at give den gas i Madrid.
FOTO: CHRISTOF STACHE/ RITZAU SCANPIX Det har været to meget hårde uger for den danske tennisstje­rne, men han er fortsat opsat på at give den gas i Madrid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark