Ekstra Bladet

BRØNDBYBOS­S FIK ET CHOK

Højt- taler LIGE IGENNEM: Viaplay-vært Mikkel Borg bliver drillet kærligt af kollegerne for én særlig ting, som Brøndby- boss Carsten V. Jensen også straks opdagede

- KENNETH BEYER

Til de største Superligak­ampe toner Viaplay- vært Mikkel Borg frem på skærmen. Med en høj og tydelig stemme guider han seerne sikkert gennem både op- og nedtakter med friske og kritiske spørgsmål til aktørerne i den bedste danske fodboldræk­ke.

Han er stadig forholdsvi­s ny mand på Superliga- dækningen.

Inden forårssæso­nen havde han en samtale med sin chef, der spurgte, om han ville være med til at dække fodbold. Det takkede han straks ja til.

– Det var jeg megaklar på. Jeg har altid fulgt vildt meget med i Superligae­n, siger han til Ekstra Bladet.

– Jeg kan godt lide at stå i orkanens øje. Jeg er kæmpe sportsnørd, og at få lov til at stå midt i det hele er fedt. Jeg synes, at jeg har en masse relevante ting at byde ind med. Jeg er ikke bange for at spille spørgsmål, ligegyldig­t hvem jeg står overfor.

Spas fra Stig

Til tv- udsendelse­r har Mikkel Borg et rigtig godt forhold til sine kolleger, hvor der er plads til at lave sjov med hinanden.

Især Især én én ting tin bliver han selv selv drille drillet lidt med på den den kæ kærlige måde. – – Je Jeg taler vildt højt højt, og det har de de skullet vænne ne sig ret mege get til.

– Stig ( Tøfti ting, fodbolde ekspert red.) har oftest siddet, når jeg møder, med fingrene i ørerne for at v være sikker p på, at han ikke får ødelagt sine ører, fortæller Viaplay- værten med et stort smil.

– Jeg taler højt. Det er en medfødt ting i min familie, hvor jeg nærmest er en af dem, der taler lavest.

Overrasker ’ CV’

Første gang Mikkel Borg skulle interviewe Brøndbys fodbolddir­ektør, Carsten V. Jensen ( CV), bemærkede Brøndby- bossen også lydniveaue­t i forbindels­e med Vestegnskl­ubbens anden kamp i mesterskab­sspillet i Farum.

– ’ CV’ kommer ned og står ved vores bord og har fået sat headset i. ALLE ved, at der er en stående joke med, at man skal skrue ned for sine in- ear, når man skal interviewe­s af mig.

Fede arbejdsdag­e

– ’ CV’ springer nærmest tilbage, da jeg byder ham velkommen, og så kigger han bare på mig, og så siger han ’ hold da fest, du går lige igennem.’ Og så må jeg ligesom stå og undskylde for, at jeg taler højt.

Siden august har tv- værten været ansat hos Viaplay. Når han skal pege på den fedeste dag på job, springer især to begivenhed­er frem i hukommelse­n.

– De kampe med GOG og Aalborg i Champions League var vanvittig fede at være med til at dække. Der var så meget på spil, og så synes jeg, det er fedt, at de tør have store armbevægel­ser og stå ved, at de skal levere store resultater, fordi de har langt flere penge end de andre danske hold.

– Min første rigtige topkamp mellem FCK og FC Nordsjælla­nd, hvor jeg stod inde i Parken med et fyldt stadion. Det var en vild oplevelse. Jeg kunne mærke på trænere og spillere, hvor meget der var på spil.

Savner at spille selv

Med meget aften- og weekendarb­ejde er der ikke tid til yndlingsho­bbyen.

– Jeg har to små børn, som jeg bruger meget tid på. Så har jeg desværre skullet skære ned på at spille fodbold. Jeg har spillet for holdet Copenhagen Celtics. Den største ulempe ved mit nye arbejde er, at jeg ikke rigtig spiller kampe længere.

– Det har været en stor, stor del af mit liv at være en del af et fodboldhol­d og omklædning­srum. Jeg har ikke spillet i fire- fem måneder.

I stedet bliver det til en masse fodbold fra sidelinjen til dækningen af Superligae­n. Indtil videre sæsonen ud.

Jeg taler vildt højt, og det har de skullet vænne sig ret meget til

 ?? FOTO: VILFRED PALMGREN BLICHER ?? Tv-værten Mikkel Borg nyder sit job, hvor han bl. a. dækker Superligae­n.
FOTO: VILFRED PALMGREN BLICHER Tv-værten Mikkel Borg nyder sit job, hvor han bl. a. dækker Superligae­n.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Carsten V. Jensen fik et chok, da Mikkel Borg bragede gennem hans øresnegl.
FOTO: JENS DRESLING Carsten V. Jensen fik et chok, da Mikkel Borg bragede gennem hans øresnegl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark