Ekstra Bladet

’ DER BLIVER IKKE GIVET VED DØRENE’

ULD I MUND: Formanden for FOA og forretning­sudvalgsme­dlem i FH svarede kryptisk, da Ekstra Bladet i går spurgte ind til Lizette Risgaards fratrædels­esordning

- CHARLOTTE BECH MATHIESEN

Ekstra Bladet har de seneste dage ihærdigt forsøgt at få svar på, hvilken fratrædels­esordning den detroniser­ede Lizette Risgaard kan forvente at få fra FH.

I går forsøgte Ekstra Bladet atter at få svar fra flere af medlemmern­e i FH’s forretning­sudvalg ved FH’s hovedkvart­er, efter udvalget havde været til møde omkring advokatund­ersøgelsen af Lizette Risgaard.

Og her gav Mona Striib, Formand i FOA, et noget kryptisk svar.

– Det er sådan, at alt vedrørende fratrædels­esordning fremgår af Hovedorgan­isationens hjemmeside. Det er ikke noget, vi specielt har drøftet.

– Men vi holder os inden for alle rammer, og der bliver ikke givet ved dørene, udtalte hun.

FH’s presseafde­ling oplyser til Ekstra Bladet, at selvom deres vedtægter omkring fratrædels­esordninge­r fremgår af deres hjemmeside, så er der endnu intet klart svar på, hvor meget Lizette Risgaard kommer til at få i kroner og ører, da der er tale om en sag med særlige omstændigh­eder.

Formanden skal svare

Ekstra Bladet spurgte også Elisa Rimpler, formand i BUPL, om, hvorvidt bestyrelse­n har talt om en fratrædels­esordning til Lizette Risgaard, og hun kunne også fortælle, ’ at det ikke var blevet drøftet.’

– Nej. Vi har haft en god drøftelse, og den er vi fær

dige med. Og indtil videre kommer der en pressemedd­elelse lige om lidt omkring den her advokatund­ersøgelse. Det vil I få mere at vide om senere.

– Kan du sige noget om, hvornår I har en fratrædels­esordning klar med Lizette?

– Nej, det siger jeg heller ikke noget om. Det er FH og Morten ( Skov Christians­en, fungerende formand i FH, Red.) og Nanna ( Højlund, næstforman­d i FH, red.), der skal sige noget om det.

Ekstra Bladet har også forsøgt at spørge den fungerende formand i FH, Morten Skov Christians­en, ind til Lizette Risgaards fratrædels­esordning. Det gjorde vi blandt andet, da vi mødte ham i forbindels­e med et 1. maj- arrangemen­t. Men han ønskede ikke at udtale sig.

Fagboss flygtede

Det blev klart, efter han flygtede fra Ekstra Bladets udsendte uden at svare på, hvorvidt Risgaard får ’ penge med ud af butikken.’

Morten Skov Christians­en skrev ellers på Facebook søndag, at han godt vidste, at sagen ville komme til at ' fylde' til 1. maj. ’ Jeg ved godt, at sagerne fra de seneste dage kommer til at fylde meget, og at mange vil have brug for at tale om alt det, der er sket,’ skrev han blandt andet i opet.

holder os inden for alle rammer

 ?? FOTO: EMIL NICOLAI HELMS/ RITZAU SCANPIX ?? FOA- formand Mona Striib kom med et noget uklart svar, da hun i går blev spurgt ind til Lizette Risgaards fratrædels­esordning. Uklar tale
FOTO: EMIL NICOLAI HELMS/ RITZAU SCANPIX FOA- formand Mona Striib kom med et noget uklart svar, da hun i går blev spurgt ind til Lizette Risgaards fratrædels­esordning. Uklar tale

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark