Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det vil være vigtigt for dig at være sammen med andre, du elsker højt i dagens løb. Dagen er fx oplagt til at holde en hyggelig sammenkoms­t eller organisere en social aktivitet, hvor I allesammen har det sjovt og mærker, hvor dejligt det er, at være sammen. Uanset om det er din partner eller gode venner ...

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Måske planlægger du bryllup, fordi din partner lige har friet eller omvendt? Eller du hjælper en god ven med en fest? Så har du sikkert travlt med at lave gæsteliste, bordplaner og alt det andet, der følger i kølvandet på sådan en dejlig begivenhed. Din største gevinst er følelsesmæ­ssig & spirituel vækst.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil føle dig mere handlekraf­tig end ellers og have en evne til at tiltrække sjælspræge­de relationer via dit netværk. Det øger dine chancer for at finde en nye mennesker og opleve et meget intenst møde, der enten er en affære eller noget seriøst. Der kan evt. også være komplikati­oner i det.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan blive inspireret til et gennembrud med noget kunstneris­k eller underholde­nde i dagens løb. Eller, hvis du fx arbejder med mode, er stylist, frisør, makeup artist eller på anden måde hjælper andre med at blive deres smukkeste udgave af sig selv, får du skabt noget helt unikt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Venner og lokale grupper vil være vigtige for dig i dag. Du vil nyde at se en film sammen med andre eller tjene andre ved at udføre velgørenhe­d. Din uselviske og passionere­de tilgang til tingene vil gøre en stor forskel for andre og give dig en følelse af at være værdifuld. Vær kun opmærksom på ikke at overdrive.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil have lyst til at være sammen med dem du elsker og dele dine glade følelser og din glæde over livet så meget som muligt. Kulturelle oplevelser vil kunne berige dit liv - fx en tur i teatret, operaen eller til en smuk koncert. Du kan også opleve, at andre - helt uopfordret - gør noget for dig.

TYREN 21/4-21/ 5

Din intuition er lidt upræcis i dag, og du har måske haft lidt slørede drømme. Det kan få dig til at opsøge rådgivning eller dyrke spirituell­e og psykiske aktivitete­r som meditation eller tydning af drømme eller ennda gå i gang med at lave et personligt oprydnings­arbejde.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan have held med at få hul igennem på nogle af dine langsigted­e ambitioner i dag. Det kan være, der er en i dit netværk, som forbinder dig med den helt rigtige person eller, at du får den rette person til at gøre dig en vigtig tjeneste. Det vil i så fald være resultatet af god karma pga. din egen generøsite­t.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan hygge dig med lidt snacks mens du er optaget af kreative sysler som fx at skrive en roman/novelle, at designe tøj, sko, smykker eller websider. Vær opmærksom på at få pauser, selvom det er skønt at få arbejdet i dybden. Husk også at få dig noget velgørende me- time.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan være inspireret til at shoppe tøj, kosmetik eller tilbehør i dag. Eller du kan være optaget af at dekorere dit hjem eller give dit liv et pust af luksus midt i al forårs-virakken. Din sans for mode og skønhed er ekstra skarp, og du vil være god til at arbejde med alt billedligt og håndværksp­rægede opgaver.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan have store forhåbning­er til din og din families fremtid, og det gør dagen ideel til at lægge planer, mens du har denne positive indstillin­g. Men selvom du er fortrøstni­ngsfuld, må du ikke glemme at lægge vægt på de små detaljer. Hvis du ikke får dem med, risikerer du ærgerlige eller dyre fejl pga. sløseri.

FISKENE 20/2-20/ 3

En ny relation kan komme ind i dit arbejdsliv og have et meget intenst præg over sig. Det kan være en relation med komplikati­oner, eller det kan være et forhold, hvor I begge bliver dybt fascinered­e af hinanden, så det kommer til at fylde meget/optage dig vildt. Undgå at idealisere den anden for meget.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark