Ekstra Bladet

SLÆBT I RETTEN

DÅRLIG BETALER: Fremad Amager skal i fogedrette­n, fordi de ikke har betalt en regning på 160.000 kr. til en tidligere leverandør gennem 28 år, Ama’r Sport

- MADS GLENN WEHLAST

Den sportslige deroute er total for Fremad Amager, der står med det ene ben i 2. division efter en katastrofa­l sæson i 1. division, hvor overlevels­e nu virker mere som en drøm end et reelt håb.

Klubben har netop fyret fem medarbejde­re for at tilpasse organisati­onen til en ny tilværelse i landets tredjebeds­te liga, som ser ud til at vente lige efter sommerferi­en.

Uden for banen hersker der i sandhed også kaotiske tilstande i traditions­klubben.

Ekstra Bladet kan således afsløre, at en af Fremad Amagers mange kreditorer nu slæber klubben i fogedrette­n, fordi man ikke har betalt et skyldigt beløb.

– Vi har valgt at sende Fremad Amager Elite i fogedrette­n, fordi klubben gennem måneder ikke har betalt et skyldigt beløb i omegnen af 158.000 kr. plus renter for varer, vi har leveret til klubben, siger HansHenrik Andersen, der ejer Ama’r Sport, til Ekstra Bladet.

Hans- Henrik Andersen, der på Amager går under navnet ’ Hansi’, er dybt skuffet over den behandling, Ama’r Sport har fået af Fremad Amager Elite, fordi der gennem mange år har været stærke bånd og et tillidsfor­hold mellem parterne.

’ Dybt skuffet’

– Vi har arbejdet sammen med dem i 28 år, men det er slut nu. De har fået en anden samarbejds­partner.

– I det her tilfælde har vi ventet på vores penge siden 22. juli 2022. Det er ikke rimeligt. Derfor er vi nødt til at køre sagen via de offentlige kanaler, hvis vi skal gøre os forhåbning­er om at få pengene.

– Jeg har selv spillet i Fremad Amager, min søn har spillet i klubben. Vi vil altid holde med Fremad Amager, men ærlig talt er vi dybt, dybt skuffet over, vi skal tage det her skridt i brug for at få vores penge, vi nu har haft til gode i meget lang tid, siger Hans- Henrik Andersen.

Ekstra Bladet har gennem flere dage forsøgt at få kontakt til ejerkredse­n i Fremad Amager. Via en sms- besked blev vi sendt videre til Carsten Boldt, der er ansvarlig for marketing hos både energisels­kabet Velkommen og i Fremad Amager.

Men han var ikke i stand til at svare på spørgsmåle­ne om fogedsagen. Han sendte Ekstra Bladet videre til sportsdire­ktør Jacob Gaxe Gregersen, der har haft mere end ét døgn til at

Vi har arbejdet sammen med dem i 28 år, men det er slut nu

forklare sagen fra Fremad Amagers side.

Men han var i går ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendels­er.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark