Ekstra Bladet

Messi tilbudt svimlende beløb for Saudi- skifte

- LAURITS HJORTKJÆR HENNINGSEN

Det har vakt massiv internatio­nal opsigt, at Lionel Messi efter PSG’s 1- 3 nederlag mod Lorient valgte at sætte sig i et fly med kurs mod Saudi- Arabien.

Verdensstj­ernen er ifølge flere internatio­nale medier efterfølge­nde blevet suspendere­t fra Paris- klubben, og senest har franske medier berettet, at Messi er færdig i klubben, når hans kontrakt udløber efter sæsonen.

Ingen PSG- spillere havde nemlig fået lov til at rejse væk efter søndagens nederlag.

Der har været spekuleret i, hvorvidt der var tale om en ferie for Messi og familien, eller om han var der i egenskab af sin rolle som ambassadør for golfstaten.

Tilbudt gigantisk beløb

Men nu erfarer de britiske medier The Telegraph og BBC, at Messi har været i gang med at indlede forhandlin­ger om et potentielt skifte til en klub i SaudiArabi­en.

Og der er ifølge medierne blevet smidt konkrete pengebeløb på bordet, skulle han vælge at gøre Cristiano Ronaldo selskab i den saudiarabi­ske fodboldlig­a.

The Telegraph erfarer, at Messi angiveligt er blevet tilbudt en aftale, der vil berige fodboldspi­lleren med 2,7 milliarder kroner om året, hvis han skifter.

Stor utilfredsh­ed

Det vil være den mest lukrative aftale, der nogensinde er indgået i fodboldver­denen. Den vil dermed overgå Cristiano Ronaldos aftale med den saudiarabi­ske klub Al- Nassr.

Det er tilsynelad­ende Lionel Messis far Jorge, der fører an i samtalerne, skriver BBC og The Telegraph.

Det er endnu ikke meldt officielt ud, at Messi skulle være færdig i PSG, men utilfredsh­eden med ham i Paris er til at få øje på.

I går tog en stor gruppe tilhængere således ophold foran klubbens stadion, Parc des Princes, hvor de råbte skældsord af den argentinsk­e superstjer­ne.

Det vil være den mest lukrative aftale, der nogensinde er indgået i fodboldver­denen

 ?? FOTO: SARAH MEYSSONNIE­R/ RITZAU SCANPIX ?? Lionel Messi har skabt vrede i Paris, efter at han er rejst til Saudi-Arabien uden at have fået lov.
FOTO: SARAH MEYSSONNIE­R/ RITZAU SCANPIX Lionel Messi har skabt vrede i Paris, efter at han er rejst til Saudi-Arabien uden at have fået lov.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark