Ekstra Bladet

KRØLLER ELLER EJ

LOKKER MED LOKKER: FC København jagter en forstærkni­ng til midtbanen, og her står to stjerner højt på listen. Men skal det være den mørkhårede eller den lyshårede?

- MADS GLENN WEHLAST DANIEL NØJSEN FALLAH

Der er noget, der tyder på, at FC København fra næste sæson har en ny, langhåret gut rendende rundt på midtbanen.

Men bliver det de unge, lyse lokker eller det mørke, erfarne garn?

Det er et af de spørgsmål, der ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r bliver overvejet i FCK lige nu.

For med Carlos Zecas forventede afgang til sommer er der efterladt et hul på den centrale midtbane, og det kunne meget vel blive udfyldt af Mads Bidstrup eller Thomas Delaney.

Lige nu har 22- årige Mads Bidstrup mest af alt fokus på at forsøge at snyde FC København for et dansk mesterskab sammen med FC Nordsjælla­nd, men på trods af det har Brentfordl­ejesvenden alligevel haft tid til at erklære sin kærlighed over for sin tidligere klub.

Kommer han tilbage, vil han ikke blive fast mand i Brentford

Ad flere omgange har han talt særdeles varmt om både cheftræner Jacob Neestrup og klubben, hvilket også er blevet bemærket på ledelsesga­ngene i FCK.

Skal næppe til Brentford

Under alle omstændigh­eder ligner det ikke et retur til Brentford for den unge Superliga- profil. Det mener journalist­en Jay Harris, der følger Brentford indgående for mediet The Athletic.

– Det er blevet bemærket i Brentford, at Mads Bidstrup har leveret flotte præstation­er under sin udlejning i Danmark. Kommer han tilbage, vil han ikke blive fast mand i Brentford.

Han vil i langt højere grad være en trupspille­r, der vil styrke bredden.

– Derfor vil det ikke være overrasken­de, hvis Bidstrup finder en anden klub til sommer, hvor han kan få fast spilletid i fremtiden, siger Jay Harris til Ekstra Bladet.

Mads Bidstrup skal ellers efter planen tilbage til Brentford efter sæsonen. Han har en kontrakt med Premier League- klubben

FOTOS: EMIL AGERSKOV/ LARS POULSEN frem til sommeren 2024, ligesom klubben har en option for yderligere to år.

Men den option tyder det ikke på, at Brentford kommer til at udnytte, hvilket også betyder, at Bidstrup ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er i spil som ny FCK- spiller.

 ?? ?? Hår(d) beslutning
En prægtig hårpragt kommer til at husere i Parken, hvis FC København henter enten Mads Bidstrup ( tv.) eller Thomas Delaney til sommer. Men hvem skal det være?
Hår(d) beslutning En prægtig hårpragt kommer til at husere i Parken, hvis FC København henter enten Mads Bidstrup ( tv.) eller Thomas Delaney til sommer. Men hvem skal det være?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark