Ekstra Bladet

Agger køber svinedyr villa i Valby

- SØREN SCHMIDT

Måske er Daniel Agger og hustru Sofie Agger kommet til Danmark for at blive?

I hvert fald har Aggerparre­t købt villa i Valby for svimlende 38,5 millioner kroner.

Det viser et opslag i tingbogen.

Der er tale om en villa på 325 kvadratmet­er fordelt på otte værelser, mens det samlede grundareal lyder på 921 kvadratmet­er.

Sælger er en virksomhed, der investerer i ejendomme, og den oprindelig­e pris lød på 45 millioner kroner, så det er lykkedes Agger- parret at få et betragteli­gt nedslag i prisen.

Den tidligere ejer købte villaen for præcis et år siden, og dengang lød prisen på 24,5 millioner kroner, så sælger er også kommet ud med en pæn fortjenest­e på 14 millioner kroner trods nedslaget i prisen.

Luksusvill­a i Spanien

Købet er tinglyst med frist, da ’ køber( ne) ikke har bopæl/ hjemsted i Danmark,’ lyder det i skødet. Daniel og Sofie Agger har tidligere haft adresse på Frederiksb­erg, hvor de også har ejet flere lejlighede­r.

Samtidig har de dog ejet en gigantisk luksusvill­a i Spanien, som de ifølge Se og Hør købte for 120 millioner kroner i 2018.

I dag er Daniel Agger træner i HB Køge, hvorfor han tilbringer en masse tid i Danmark. Selv har han dog adressebes­kyttelse, og derfor er det ikke til at se, hvor hans hjemmeadre­sse er registrere­t, og hvorfor boligen er tinglyst, som om han fortsat har bopæl i udlandet.

Flere forretning­seventyr

Ved siden af sit virke som fodboldtræ­ner ejer han desuden kloakvirks­omheden Kloagger, som klarer sig glimrende med flotte millionreg­nskaber.

Anderledes gik det dog for hans virksomhed Tattoodo, der måtte reddes fra en konkurs og endte med at koste både ham selv og staten millioner.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Daniel Agger har med sin hustru smidt en masse millioner efter en villa i Valby.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Daniel Agger har med sin hustru smidt en masse millioner efter en villa i Valby.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark