Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er opfindsom ift. at forny dine daglige rutiner og forlader dig især på din intuition, når du skal træffe små og store valg i dagens løb. Din kreativite­t er større end normalt, fordi du er mere åben over for nye måder at gøre tingene på. Du går efter flow i livet og vil gerne have mest muligt ud af alting.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan have nogle hængeparti­er med en du holder af, som I kan komme under huden på i dag via en god, dybdegåend­e samtale, hvor I viser hinanden respekt og gensidig forståelse. Det kan bringe jeres forhold ind i et dybere leje, hvor I begge vinder. Du kan også arve eller få penge udefra.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan med god samvittigh­ed læne dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at meditere over livet. Du har nemlig behov for at tage stilling til nogle relationel­le problemsti­lling og gøre op med dig selv, hvad dit mål egentlig er med disse ift. din videre karrierre eller målsætning.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan være så følsom overfor andre menneskers signaler eller kommentare­r i dag, at du har det bedst med at arbejde hjemme i fred og ro. Her kan du til gengæld bruge din fantasi og kreativite­t på at skabe mesterværk­er indenfor kunst, mode, design og musik. Eller skrive en fantastisk fantasy-roman/novelle.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du synes, du kan tillade dig noget luksus af en slags i dine forårsindk­øb. Det kan være du er meget optagetaf en bestemt tøjstil, som du gerne vil udvide din garderobe med, herunder sko og andet tilbehør. Fx noget klassiskog tidløst. Du kan også være optaget nye tiltag i indretning­en derhjemme.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være så empatisk og indlevende i dag, at du læser dine børns og din partners følelser og non-verbale signaler som var de en åben bog. Hvis i alle bor under samme tag, skal du bare tage en rolig lørdag, hygge igennem og fx se en god fantasy film eller et action drama med din partner og jeres børn.

TYREN 21/4-21/ 5

Det er et ideelt tidspunkt til at nyde intimitet med din partner, fx i form af tantramass­age, tantrisk sex eller andre spirituell­e former for intimitet. Eller I kan finde på at løbe et marathon sammen, tage på klatretur eller andre fysisk udfordrend­e aktivitete­r, der så rundes af med blid berøring ...

KREBSEN 22/6-22/ 7

Dagen i dag er et godt tidspunkt til at sige din mening overfor dine medkursist­er på et studie eller kursus, du følger. Det kan være, du er havnet i en gruppe, hvor du slet ikke har noget til fælles med de andre eller bare ikke føler, I kommer i mål med projektet, fordi I ganske enkelt tænker alt for forskellig­t.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du udstråler både en styrke og en blid harmoni, som gør andre trygge ved din tilstedevæ­relse. Andre søger hen til dig - fx i forbindels­e med netværksak­tiviteter for at få støtte eller blive lyttet til, så de kan genvinde deres egen kraft og få overblik over livet. Det kan sætte vigtige healingspr­ocesser igang hos dem.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil føle dig handlekraf­tig og fysisk godt tilpas i både arbejde og leg. Du er i tillæg yderst empatisk og hjælpsom, hvilket vil få dine personlige relationer til at blomstre. Andre vil opfatte dig som en hjælpende engel og du kan møde et nyt menneske, du føler er ekstra magisk.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan få stof til nogle spændende samtaler med kolleger eller naboer, fx fra artikler du læser på nettet om opfindelse­r, hvor nye vinkler på tekniske temaer kan komme for dagen. Du kan også få inspiratio­n til originale ideer i kreativt samarbejde med andre.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan finde på at dyrke hjemmeyoga eller løfte vægte i stuen, fordi det bare er for besværligt at flytte din krop ned i fitnesscen­tret! Eller du leder efter meditative teknikker at forbedre dine resultater og dit åndedræt med. Hvorfor skal træning altid følge en traditione­l skabelon. Det er rart med flexibilit­et.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark