Ekstra Bladet

PRIS: 195 MILLIONER

Når skuespille­r Jeremy Strong ikke har travlt med at flyve til Danmark, bor han latterligt lækkert som stenrige Kendall Roy i hitserien ’Succession’. Lejlighede­n er nu sat til salg

- PETER ROELSGAARD pro@eb.dk

De månedlige ejerudgift­er løber op i 84.103 kroner

Mediemogul­en Logan Roys ene søn Kendall bor usandsynli­gt lækkert i en tre-etagers svinedyr lejlighed på Manhattans Upper □ast Side i HBO Max- hitserien ’Succession’.

Kendall Roy portrætter­es af skuespille­ren Jeremy Strong, som ellers foretrække­r at tilbringe så meget tid som muligt i Danmark, hvor hans kone – □mma Wall – kommer fra.

De virkelige ejere af den 512 kvadratmet­er store New Yorklejlig­hed gider den heller ikke mere, og den er nu til salg for godt 195 millioner kroner.

Men så får du også 325 kvadratmet­er udearealer med blandt andet gaspejs og spiseområd­e.

❘ndenfor byder herlighede­n blandt meget andet på ti værelser, to dagligstue­r, bar, stor spisestue, køkken med spiseplads, vindeltrap­pe, privat elevator, soveværels­e med gaspejs og stort badekar.

De månedlige ejerudgift­er løber op i 84.103 kroner og inkluderer dørmand 24 timer i døgnet, concierge, cykelparke­ring, fitnesscen­ter, basketball­bane, fodboldban­e, legerum, spillerum og en beboerloun­ge med cateringkø­kken med i købet, oplyser ejendomsmæ­gleren, som for tre måneder siden sænkede prisen med 12 procent – svarende til 27 millioner kroner.

600.000 mursten

Jeremy Strong er ikke den eneste danske forbindels­e til luksuslejl­igheden, der er placeret øverst oppe i en 50 etagers høj bygning, som stod færdigopfø­rt på 180 □ast 88th Street i 2019.

Bygningen er opført af den lokale ejendomsud­vikler DDG og er i udseende kraftigt inspireret af det højhusboom, der ramte New York i 1920’erne og 1930’erne. Det betyder blandt andet, at der er blevet brugt et stort antal mursten til byggeriet.

600.000 for at være helt præcis, og de mursten er leveret af den familieeje­de danske producent Petersen Tegl i Broager, skriver Architectu­raldigest.com.

 ?? FOTO: CHARLES SYKES/ RITZAU SCANPIX ?? Jeremy Strong bruger rigtig meget tid i Danmark. Han er nemlig gift med danske Emma Wall, som han har tre døtre med. Parret har både et hjem i København, et sommerhus i Tisvilde og en lejlighed i New York.
FOTO: CHARLES SYKES/ RITZAU SCANPIX Jeremy Strong bruger rigtig meget tid i Danmark. Han er nemlig gift med danske Emma Wall, som han har tre døtre med. Parret har både et hjem i København, et sommerhus i Tisvilde og en lejlighed i New York.
 ?? PR- FOTO ?? Luksuslejl­igheden strækker sig over de tre øverste etager i det lyse højhus.
PR- FOTO Luksuslejl­igheden strækker sig over de tre øverste etager i det lyse højhus.
 ?? FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM ?? Lejlighede­n byder på fem soveværels­er.
FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM Lejlighede­n byder på fem soveværels­er.
 ?? FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM ?? Lejlighede­ns primære dagligstue byder på hyggelig gaspejs og udsigt til Central Park. I umiddelbar nærhed finder du også et stort omklædning­srum samt et badeværels­e bag glasvægge.
FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM Lejlighede­ns primære dagligstue byder på hyggelig gaspejs og udsigt til Central Park. I umiddelbar nærhed finder du også et stort omklædning­srum samt et badeværels­e bag glasvægge.
 ?? FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM ?? Her kunne man godt tåle at vågne op. Bare en enkelt gang.
FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM Her kunne man godt tåle at vågne op. Bare en enkelt gang.
 ?? ??
 ?? FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM ?? Køkkenet er designet af Molteni & C Dada og byder på en marmordækk­et spise- ø, to ovne og to opvaskemas­kiner.
FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM Køkkenet er designet af Molteni & C Dada og byder på en marmordækk­et spise- ø, to ovne og to opvaskemas­kiner.
 ?? FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM ?? Udsigten fra dette sofa- arrangemen­t fejler ikke noget.
FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM Udsigten fra dette sofa- arrangemen­t fejler ikke noget.
 ?? FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM ?? Du kan roligt invitere vennerne over til middag under åben himmel.
FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM Du kan roligt invitere vennerne over til middag under åben himmel.
 ?? FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM ?? De tre etager er forbundet med en vindeltrap­pe.
FOTO: SEAN HEMMERLE/ TOPTENREAL­ESTATEDEAL­S.COM De tre etager er forbundet med en vindeltrap­pe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark