Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan blive en dag, hvor du hjælper dine børns kammerater eller organisere­r en sjov tur i skoven . Er der nogle børn, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det. Der er gang i fantasien og hvis du fortæller historier, vil du være god til at imitere sjove stemmer, som børn elsker.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er beskyttend­e og hjælpsom overfor din familie eller din partner - du viser helst din omsorg og dine følelser ved at snakke om svære følelser eller trøste- du kan dog også finde på at drille eller klovne lidt, så I får et godt grin, hvis du kan se, det virker opfløftend­e..

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har en rastløs energi over dig i dag, som kan få dig til at fordybe dig i uddannelse­splaner eller surfe på nettet efter din ønskeuddan­nelse, den rejse, du ville ønske, du kunne tage på NU eller et filosofisk emne. Undgå at handle for impulsivt eller tage unødigt store risici. Tænk gerne over det til imorgen ...

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er mere sensitiv og omsorgsful­d end ellers og i humør til at snakke - du er specielt gearet til at småsludre og udveksle almindelig sladder mere end at deltage i formelle samtaler. Det er også et godt tidspunkt til at snakke om familie og parforhold­sproblemer eller andre vigtige relationer.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil være som en fisk i vandet i dag og have lyst til at småsnakke med både naboer, kolleger og venner. Din indfølings­evne er særligt stærk i dag, og det gør det nemt for dig at støtte dem, der har lidt ondt i livet og følelserne. Du kan blive opsøgt af en, der gerne vil snakke. Vær dog også obs på dine egne behov.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan høre fra en gammel ven/veninde i løbet af dagen eller blive mindet om ham/hende. Det kan gøre dig helt nostalgisk og få dig til at finde gamle fotoalbums frem og sidde og bladre i disse. Du er lige i humør til at småsnakke med nogen, så grib telefonen og sludr!

TYREN 21/4-21/ 5

Fordi din sans for detaljer og akkuratess­e er skærpet i dag, og du desuden er god til at fokusere, vil du have let ved at få gjort dine pligter og tage dit ansvar på dig. Det kan både gælde opgaver som at få betalt regninger og opgaver som at skrive rapporter eller referater. Du formår at hygge dig i dine pauser.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan blive udsat for excentrisk­e personer i dag. Skulle du blive provokeret af en grænseover­skridende adfærd fra en af dine ellers gode venner eller en kollega, skal du selvfølgel­ig have lov at sige fra eller gå din vej. Vær blot opmærksom på at tilpasse din reaktion til situatione­n.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har den metale skarphed og det gode fokus, der giver overskud til at binde løse ender sammen på forskellig­e projekter. Du vil føle dig stolt over og tilfreds med, at du er mere tålmodig, organisere­t og strukturer­et. Opgaver som at følge op på emails eller projekter vil også appellere til dig.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan føle behov for at trække dig lidt tilbage og nyde stilheden som kontrast til dine sociale aktivitete­r. Du vil foretrække at dele dine følelser og tanker med en, du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv på livsværdie­r og kreative glæder.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Andre vil opsøge dig for at dele deres værdier med dig. Du er hjælpsom og kan fx nemt blive nogens skulder at græde ud ved eller fungere som arbejdsliv­sterapeut. Du kan berolige folk med din intuitive forstålse og ægte interesse. Men du kan gå over egne grænser så husk også, hvad du har behov for.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det kan blive en super hyggelig familiedag i dag, hvor I småsnakker eller spiller spil, dyster i en quizz o.lign. Sammen med dine søskende kan det blive en dag, hvor I fortæller historier/bladrer i fotoalbums. Er der nogle i dit lokalområd­e, som har brug for hjælp/ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark