Ekstra Bladet

FORMEL FAMILIEFAR

NUMMER TO PÅ VEJ: Ved siden af Formel 1- karrieren får Kevin Magnussen travlt med både sommerens familiefor­øgelse og istandsætt­else af nyt hus

-

MIAMI ( Ekstra Bladet): Flertallet af Formel 1- kørere flokkes privat om Monaco og Schweiz, så det nærmer sig ghettodann­else.

Men Kevin Magnussen er vendt tilbage til Danmark for at blive – uanset hvad fremtiden i motorsport gemmer på.

Fru Louise venter til sommer parrets anden datter, og som del af familiefor­øgelsen har de købt en villa i Veddelev ved Roskilde Fjord.

De fleste forældre vil nikke genkendend­e til, at første barn er til at håndtere. Når nummer to kommer, skal der mere arbejde til; ikke mindst for manden!

– Er du klar over, hvad du går ind til?

– Ja, det tror jeg, griner Kevin Magnussen, da Ekstra Bladet bringer emnet op under grandprixe­t i Miami.

– Hvordan får du tid?

– Jeg har jo mange dage ude af landet. Til gengæld når jeg er i Danmark, har jeg rigtig meget tid. Så er jeg der.

Når vi får nummer to, vil jeg give dem fuld opmærksomh­ed og fuld tid

– Jeg har også nogle ting, jeg skal i Danmark. Jeg træner hver dag. Men hun er også i vuggestue, så jeg føler, at jeg kan råde meget bod på det ved virkelig atvære der, når jeg så er hjemme. Når vi får nummer to, vil jeg give dem fuld opmærksomh­ed og fuld tid, siger racerkører­en.

– Det er ikke sådan, at jeg kommer hjem fra arbejde på kontoret, og så skal sidde med min laptop om aftenen. Når jeg er hjemme, er jeg hjemme.

Fantastisk­e oplevelser

– Skal man give en speciel gave til sin kone, når hun tager et stort slæb i nogle perioder?

– Jeg tror ikke, at jeg kan kompensere for det ved at give gaver. Jeg kan rette op på det ved at være på som far og som mand. Vi får jo nogle fantastisk­e oplevelser. Som familie har vi nogle fantastisk­e muligheder. Når jeg er færdig med at køre Formel 1, behøver jeg ikke at tage et arbejde. Så kan jeg være far. Fuld tid resten af mit liv. Det er også en gave. – Huskøbet. Er det en del af familiefor­øgelsen?

– Ja, det er klart. For at imødekomme familie og have. Jeg er jo en familieman­d. Og et socialt menneske. Det med at komme tæt på familie og alle mine venner, hvor de fleste er i Roskilde, er et naturligt skridt, som jeg har ventet på i mange år.

– Det var aldrig på tale at bo andre steder?

– Jeg har boet mange steder i gennem mit liv. For os var det naturligt at komme tilbage til Roskilde.

Med til at renovere

Lige nu er de i gang med at renovere villaen. Kevin

Magnussen insisterer på, at han kan mere end at lede, fordele og drikke kaffe.

– Jeg har jo ikke nogen håndværker- baggrund, ud over at jeg har været tre måneder i lære som klejnsmed. Det kan man ikke bruge til så meget, når man bygger et hus.

– Men jeg har altid været omkring håndværker­e i mit liv. Jeg er vokset op omkring en masse håndværker­e. Jeg synes også, at det er sindssygt afslappend­e. Mange af mine andre venner har fået hus efterhånde­n. Når de skulle sættes i stand, trækker det i mig for at komme ud og hjælpe lidt til. For at få hovedet et andet sted hen.

– Så du kan godt finde på at banke selv?

– Ja, jeg har været med i hele nedrivning­en. Og selvfølgel­ig opbygninge­n. Nu begynder det at gå i gang igen. Jeg er jo rigtig meget ude at rejse, så der er jo også ting, jeg ikke kan være med til der, men jeg interesser­er mig for det!

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Fra dæk- til bleskift
Kevin Magnussen med sin datter Laura og hustru Louise. Til sommer øges familien med en datter mere.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Fra dæk- til bleskift Kevin Magnussen med sin datter Laura og hustru Louise. Til sommer øges familien med en datter mere.
 ?? FOTO: MARCO BELLO/ RITZAU SCANPIX ?? Kevin Magnussen i aktion på Miami Internatio­nal Autodrome i Florida, USA.
FOTO: MARCO BELLO/ RITZAU SCANPIX Kevin Magnussen i aktion på Miami Internatio­nal Autodrome i Florida, USA.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark