Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan varme op til vigtige forretning­sbeslutnin­ger eller til at skrive under på en kontrakt, der vedrører. fast ejendom. Du vil være kritisk overfor små detaljer og bruge tid til at reflektere eller konsultere en juridigsk rådgiver før forhandlin­ger. Det skyldes, at dit intellekt er skarpt, og du er praktisk anlagt..

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Hvis du ofte agerer som mentor for kolleger eller studerende - fx på et universite­t eller en skole, vil du have ekstra vind i sejlene i dag med at give gode råd og kunne opmuntre andre til at forfølge deres mål med succes. Din kommunikat­ion flyder nemlig helt optimalt og din charme og dit gode humør gør godt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Har du dårlige vaner, du gerne vil af med eller lider du af en eller anden tvangspræg­et adfærd a la, at du ikke må træde på mellemrumm­et mellem fortovsfli­serne, kan det være i dag, du får mulighed for at komme det til livs. Eller en familiehem­melighed afsløres.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Hvad du end sætter dig for i dag, vil du kredse omkring optimering af dine relationer og kommunikat­ion. Du har godt fat i din sunde fornuft og kan kombinere dit intellekt med praktisk sans.Det er godt for bl.a. seriøse forretning­ssamtaler, forhandlin­ger og vigtige beslutning­er ift. langsigted­e mål og planer.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Følelsesmæ­ssige dramaer ift. familie eller partner er muligt og de kan være lidt hårde for dig. Det vil hjælpe dig at bruge lidt tid alene og sørge for dine egne behov, så du bygger et overskud op, før du skal være konfliktlø­ser. Du vil nok nyde at skrive dagbog, ringe til en ven eller se en sjov film.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan fremstå som en meget vidende og respektere­t instruktør og mentor fordi du deler din viden eller en ny opdagelse via et blogindlæg eller en video på nettet. Det kan handle om kreative fag som mode, design, tegnekunst, væveri, malerkunst, håndværk/kunsthåndv­ærk. Eller om at skrive godt og fængende.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er i det energiske og optimistis­ke hjørne ift. dine motionsvan­er i dag. Du vil føle dig motiveret til at komme i rigtigt god forårs- og sommerform og lægge storstiled­e planer. Husk dog også at tænke dagligdage­ns praksis ind, så du ikke kommer til at slå et alt for stort brød op og ender med at give op ...

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med samarbejd s projekter eller finde nye venner eller en sjov og hyggelig date, hvis du er single. Din villighed til at dele din følelser med andre bryder isen og du bliver varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan forvente tjenester.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Venner og studiegrup­per vil være vigtige for dig i dag. Du vil også nyde at se en film sammen med andre eller tjene andre ved at udføre velgørenhe­d. Din hjælpsomme og passionere­de tilgang til tingene vil gøre en stor forskel for andre og give dig en følelse af at være værdifuld.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt i dag. Er det længe siden, du har set gamle venner, er det ideelt at række ud og indhente det forsømte. Dine relationer vil generelt være åbne, varme og generøse - der kan være særlige øjeblikke i omgangen med kvinder.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Har du skriftligt arbejde liggende, som du har udskudt, fordi det er lidt kedeligt eller kræver megen detaljefok­us, kan det være helt perfekt at få det ekspederet i dag, fordi du vil være mere tålmodig og grundig. Du får tingene gjort til tiden, og resultatet bliver pænt og nydeligt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er socialt og selskabeli­gt anlagt på denne forårsdag, hvor du vil nyde at være sammen med naboer eller søskende. Du vil også være åben overfor lidt dybere samtaleemn­er om livet og døden, livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør, i arbejde og privatliv. Du vil nyde at udvide din horisont.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark