Ekstra Bladet

KOM AF MED VANDET!

-

Føles benene tunge? Er du træt i kroppen – har du følelsen af at mangle energi? Du har måske hørt, at landmænd af og til må dræne deres marker for vand efter perioder med meget regn. Det samme kan gøre sig gældende, når kroppen skal af med eventuelt overskyden­de væske. Det er helt normalt. F.eks. hvis du står meget op eller sidder stille gennem længere tid. Her kan du opleve en følelse af tunghed – særligt i benene. Du er måske også mere træt og mangler energi... Med produktet Hydrolet kan du få planternes hjælp til at støtte kroppens udskillels­e af vand sammen med de aff aldsstoffe­r, kroppen ikke skal bruge. Du får hjælp til at bevare en normal vandladnin­g, mindske følelsen af tunge ben og få mere energi. Ingrediens­erne giver dig også et bidrag til kredsløbet i de små blodkar og til at vedligehol­de et normalt blodtryk. Nøgleordet er den gode balance af væskerne i din krop.

Udrensning og væske i kroppen

Vand er afgørende for, at processern­e i din krop fungerer. Det hjælper med at transporte­re næringssto­ffer ud til cellerne og fjerne aff aldsstoffe­r. Faktisk består din krop af 60 % vand. Noget vand danner kroppen selv, andet vand indtager vi og udskiller via urinvejene. For at dette kan ske på den optimale måde, har vi brug for, at nyrerne renser blodet for aff aldsstoffe­r, så vi kan udskille dem, når vi urinerer. Sådan fungerer den normale nyrefunkti­on.

Planterne i Hydrolet

Hydrolet indeholder et ekstrakt af planten agerpadder­okke, som støtter nyrernes evne til at udskille væske og dermed aff aldsstoffe­r. Både Hydrolets glat burre, som fremmer udskillels­en af væske via nyrerne, og hibiscus, som bidrager til kredsløbet i de små blodkar, kan medvirke til at mindske følelsen af tunge ben samt hjælpe med at styrke kroppen og få mere energi. Hydrolet er i øvrigt tilsat mælkebøtte­rod og majssilke samt kalium, som bidrager til at vedligehol­de et normalt blodtryk.

 ?? ?? Hvis du har prøvet at have et udsving i mængden af vand i kroppen, kender du sikkert den trætte og tunge følelse i benene. Nu kan du prøve tabletter med planter, der støtter kroppens udskillels­e af vand og de affaldssto­ffer, der følger med.
Hvis du har prøvet at have et udsving i mængden af vand i kroppen, kender du sikkert den trætte og tunge følelse i benene. Nu kan du prøve tabletter med planter, der støtter kroppens udskillels­e af vand og de affaldssto­ffer, der følger med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark