Ekstra Bladet

TAG EN TUR MED SOFIA I ’ PRIVATE ROOM'

KLÆDT AF: 23- elsker årige sit Sofia fuldtidsar­bejde som stripper, der kan indbringe hende et femcifret beløb på en enkelt aften. Her fortæller hun om sit letpåklædt­e liv

- PETER ROELSGAARD FOTO: ANTHON UNGER

Da 23- årige Sofia kort før coronanedl­ukningen første gang trådte ind på stripklubb­en Mirage i København, anede hun i bund og grund ikke, hvad hun gik ind til.

Hun havde aldrig danset poledance før og troede, det ville foregå som på stripklubb­erne i Hollywood- film, hvor stripperen udfører et sceneshow og får kastet dollars efter sig.

– Sådan er det overhovede­t ikke, siger Sofia.

– Vi har ikke så små sedler, som de har i USA, så det ville hurtigt løbe op. Men først og fremmest har vi ikke den samme kultur med drikkepeng­e som i USA.

Men nu bliver Mirage heller ikke opfattet som en stripklub. I stedet er der tale om en ’ gentlemen’s club’ eller champagneb­ar eller lapdance- klub. Ikke en stripklub.

Ikke noget med sex

Så ud over en privat lapdance kan gæsterne også købe pigernes selskab, hvis de bestiller champagne. For eksempel en time i en privat lounge.

– Det kommer helt an på den enkelte gæsts behov, hvad der sker i en time i den private lounge. Men det er vigtigt at nævne, at vi kun danser og snakker. Der foregår ikke seksuelle ydelser.

Det betyder også, arbejdet ofte kræver meget mere end bare et pænt ydre.

– Vi dansere prøver at lægge mærke til karaktertr­æk ved gæsten. Vil han gerne snakke? Har han nogle byrder, vi kan hjælpe ham af med?

– Mange gæster ser os som en slags psykolog, hvor de kan lufte nogle tanker, som de måske ikke kan dele med deres venner eller familie.

– Andre gange vil de bare gerne opleve dans og har fokus på det visuelle.

Sofia prøver derfor ofte at have fokus på både dans og snak.

– Køber de en time, er det rigtig hårdt, hvis man kun skal danse, og derudover bliver det også lidt upersonlig­t. Det er jo også derfor, de tilkøber en flaske

Det er vigtigt at nævne, at vi kun danser og snakker

champagne. Så efter jeg har danset lidt, plejer vi at snak.

Femcifret på én aften

Også lønnen kan til tider være en fest. Og der er to måder at tjene penge på i de op til otte timer, Mirage har åben.

– Du kan enten prøve at gå efter at få solgt en masse

’ private hours’ i en lounge.

– Eller du kan sælge ’ private shows’, hvor kunden kan vælge mellem alt lige fra én sang, til de ikke har råd til flere.

– Det giver jo sig selv, at du tjener et højere beløb på at sælge timer, men hvis der er mange kunder inde en aften, kan man også nå at sælge mange sange på en time, hvilket så overhaler lønnen for en time.

De enkelte strippere har styrker og svagheder, og det er op til den enkelte, hvordan man vil udnytte tiden.

– Det er meget forskellig­t, hvor meget jeg tjener, men på en god aften kan det da godt runde et femcifret beløb.

Ingen stress

23- årige Sofia er bevidst om, at hun nok ikke kan leve af sit udseende resten af livet, men det fylder ikke så meget lige nu.

– Det stresser jeg ikke over. Jeg kan altid tage en uddannelse eller videreudvi­kle min virksomhed, den dag jeg selv stopper. Når den tid kommer, vil jeg mere betragte det som et karrieresk­ift end et karrierest­op.

Hun vil gerne afsløre, at hun har flere idéer til, hvad arbejdsliv­et skal indeholde til den tid. Men så heller ikke mere.

– Jeg hygger mig meget med det, jeg laver. Lige nu nyder jeg livet, og den dag jeg ikke gør det, vokser fra det, eller det bliver mindre interessan­t, skal jeg nok finde på noget andet.

– Men lige nu har jeg det bare nice.

 ?? ?? Frækt selskab
På Mirage kan man betale sig til en time med Sofia eller en af de andre piger i enerum. Det kræver, at man også lige køber en flaske champagne. Det er forskellig­t, hvad folk vil bruge tiden på – men der er ingen seksuelle ydelser.
– Jeg kan alti tage en udda nelse eller videreudvi­kle min virksomhed, den dag jeg selv stopper, siger Sofia om sit kommende liv efter karrieren som stripper.
Frækt selskab På Mirage kan man betale sig til en time med Sofia eller en af de andre piger i enerum. Det kræver, at man også lige køber en flaske champagne. Det er forskellig­t, hvad folk vil bruge tiden på – men der er ingen seksuelle ydelser. – Jeg kan alti tage en udda nelse eller videreudvi­kle min virksomhed, den dag jeg selv stopper, siger Sofia om sit kommende liv efter karrieren som stripper.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Ud over en privat lapdance kan gæsterne også købe pigernes selskab, hvis de bestiller champagne. For eksempel en time i en privat lounge.
Ud over en privat lapdance kan gæsterne også købe pigernes selskab, hvis de bestiller champagne. For eksempel en time i en privat lounge.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark