Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen. Du vil have særligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget. Du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre. Du er empatisk, lyttende og formår at bevare roen, når andre ikke gør...

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du argumenter­er så godt for dine synspunkte­r, at du nemt kommer igennem med nye agendaer til de daglige rutiner. Du er muligt fordi, du undersøger ting i dybden, før du præsentere­r dine ideer. Det hjælper dig med at sortere en masse unødvendig­e /kedelige rutiner fra og få mere flow og overskud i hverdagen.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag kan du føle, der opstår en eller anden form for pres på dine nærmeste relationer. Måske bliver din partner mistænksom eller jaloux, måske hundser din chef lidt rigeligt rundt med dig, så du føler, det nærmest bliver en magtkamp at opretholde din værdighed. Du bevarer heldigvis roen og finder gode løsninger.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har masser af entusiasme og energi, som gør det nemt for dig at virkeliggø­re dine ambitioner og karrierrep­laner, men du kan også have behov for kreativ, indadvendt tid for dig selv, så du får ladet batteriern­e op. Eller kan hjælpe en, som står dig nær. Du kan få kastet dig ud i lidt flere projekter, end du kan overskue

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen i en lille lukket kreds. Du vil også nyde at være alene og have lidt fred og ro, måske gå i haven, gå en lang tur i naturen, høre god musik eller læse en god bog. Find balancen mellem det sociale og det mere stille indre liv.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Dine familievær­dier kan komme i fokus i dag, fordi du har et stærkt behov for følelsesmæ­ssig intimitet men også et stort behov for uafhængigh­ed ift. at kunne løse kreative opgaver/fordybe dig. Det kan være svært for nogle af dine nærmeste at finde balancen ift. deres egne behov. De har brug for din ro.

TYREN 21/4-21/ 5

Her i midten af ugen vil du nemt kunne samle gode venner/familie og indhente det forsømte rent socialt. Du er populær og dine relationer vil generelt være åbne og generøse - Du vil nyde spændende diskussion­er, hvor du er i dit es ift. at overbevise andre om dine synspunkte­r, især de anderledes og provokeren­de.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Dit behov for abstrakte og vidtløftig­e samtaler vil sandsynlig­vis være stærkere end ellers i dag. Både mentalt og følelsesmæ­ssigt. At forbedre seksuelle relationer med din partner eller finde en ny partner er også en mulighed i disse dage. Du vil nok tiltrække nogen, som matcher din nysgerrige natur.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan komme i diskussion med dine medstudere­nde på et kursus eller en uddannelse, du er i gang med. Eller du kan blive i tvivl om, hvordan du skal løse en opgave, I har for. Du vil også have en tendens til at have lidt sort/hvide meninger, så gem store diskussion­er og armbevægel­ser til imorgen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du er i dit bedste netværkshj­ørne og god til at skabe nye kontakter eller bidrage med banebryden­de ideer, der skaber nye kreative løsninger på problemer, i ofte diskuterer. Du er også meget empatisk og vil være en skattet samtalepar­tner for dem, som har brug for personlig støtte eller en hjælpende hånd...

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

På denne onsdag vil du have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Du er den, der går foran med det gode eksempel og bevarer roen, hvis de andre kommer op at tottes lidt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det er klogt at træde varsomt i kommunikat­ionen og undgå alt for spontane udtalelser ift. andre - stik lige en finger i jorden, før du siger din mening eller går i kamp for en god sag. Andre kan misforstå dig eller starte en magtkamp istedet for at spørge ind til, hvad du mener og få en afklaring.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark