Ekstra Bladet

Ekspert: Lars går ingen steder

- HANS CHRISTIAN BLØND

Hvor er Lars Christense­n?

Det spørgsmål trænger sig på, mens Holger Rune venter på at komme i gang ved Italia Open.

For danskerens lejr har været sparsom med at dele informatio­ner omkring, hvorfor tennisstje­rnens mangeårige træner, Lars Christense­n, ej er til stede i spillerbok­sen for tiden.

Holger Runes mor, Aneke, understreg­er, at den succesfuld­e træner fortsat er en del af teamet og nedtoner dermed de eventuelle spekulatio­ner, hans manglende tilstedevæ­relse måtte bringe.

Og der er ingen grund til at bruge meget tankevirks­omhed på Christense­ns fravær, der har stået på, mens Rune har spillet turneringe­r på gruset i både München og Madrid.

Ryster posen

Sådan lyder meldingen fra Eurosports tenniseksp­ert, Michael Mortensen, der er helt rolig omkring situatione­n.

– Man skal ikke lægge for meget i det. Det er en helt naturlig ting, når man har været sammen i så mange år, siger han til Ekstra Bladet.

I Rom bliver det nok engang den franske stjernetræ­ner Patrick Mouratoglo­u, som er ved Runes side.

Og det er helt naturligt, at posen bliver rystet lidt, påpeger Michael Mortensen.

– Lars har trænet Holger, siden han var seks år. På et tidspunkt kommer man dertil, hvor man skal lidt væk fra hinanden. For det er meget intenst, når man rejser rundt på ATP- turen.

– Så en gang imellem er det sundt og konstrukti­vt, at man holder en lille pause.

Har skabt debat

Situatione­n har imidlertid servet en debat i gang, da der ikke fremgår nogen egentlig forklaring på Christense­ns fravær, ligesom planen oprindelig var, at den danske træner ville gøre comeback ved turneringe­n i Italien.

Michael Mortensen ser det dog ikke som noget, man bør spekulere dybere i.

– Jeg tror grunden til, at de ikke har været tydeligere i deres kommunikat­ion, er, at de ikke ser det som noget problem. Det er noget meget indforståe­t for dem.

Derfor mener han heller ikke, at snakken om trænersitu­ationen har skabt problemer for Holgers fokus. Og eksperten slår samtidig fast, at intet peger i retning af, at Christense­n skulle være på vej væk fra teamet.

– Man skal ikke glemme, at Lars er vanvittig dedikeret, og han er altid til stede 100 procent.

– Lars går ingen steder. Italian Open bliver spillet fra 8. til 21. maj. Holger Rune sidder over i første runde og kender endnu ikke sin første modstander i turneringe­n.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Lars Christense­n er Holger Runes faste træner, og de to har et nært forhold. Lars Christense­n har nemlig været Holgers træner siden den nu 20- årige tennisspil­ler var seks år.
FOTO: JENS DRESLING Lars Christense­n er Holger Runes faste træner, og de to har et nært forhold. Lars Christense­n har nemlig været Holgers træner siden den nu 20- årige tennisspil­ler var seks år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark