Ekstra Bladet

Ingen nattesøvn til FCN- træner

- RASMUS GLUD DANIEL NØJSEN FALLAH – Du fortalte min kollega på et tidspunkt, at du har en kaffeaftal­e til gode med Jacob Neestrup. Er den tættere på at blive forløst nu?

Når to Superliga- cheftræner­e møder hinanden fire gange på lidt over en måned, ser de mere til konkurrent­en end deres kære derhjemme.

Det er tilfældet for FC Nordsjælla­nds Johannes Hoff Thorup og FC Københavns Jacob Neestrup.

De to trænerkome­ter har nærmest vadet i socialt samvær, selvom de er fjender, når fløjten lyder i Parken og på Right to Dream Park.

Mandag aften trak FCN det længste strå efter en særdeles dramatisk affære i Farum, og nu skal de to kombattant­er ikke møde hinanden før næste sæson.

– Jeg har også en kone, jeg skal bruge noget tid på. Hun er foran på listen i forhold til Neestrup, men så kommer der også en sæsonafslu­tning, og mon ikke vi på et eller andet tidspunkt kan finde noget tid, sagde Hoff Thorup efter 3- 2- sejren.

Men forholdet mellem de to trænere er uændret efter opgør, der har budt på lige så meget dramatik som flot fodboldspi­l.

– Som jeg har sagt før, er det vigtigt, at det meste foregår i en respektful­d tone. Selvom man er konkurrent­er, når spillet foregår derude, kan man godt tage sig af hinanden og inspirere hinanden og sparre lidt med hinanden, når vi er lidt væk fra det her.

Fodbold fylder det hele

FC Nordsjælla­nd har med mandagens sejr igen lagt sig i spidsen af Superligae­n – ét point foran FCK.

Med fire runder tilbage har ræset aldrig været mere åbent, og det går hårdt ud over FCN- trænerens nattesøvn.

– Jeg tror ikke, jeg har sovet så lidt, som jeg gør i øjeblikket. Det er ikke så forfærdeli­g mange timer, det bliver til, for sådan en kamp som i dag ( mandag, red.) bliver spillet sent, og jeg kan ikke gå i seng, før jeg har set den i hvert fald en gang. Nogle gange to. På samme aften.

Men når strabadser­ne lægger sig, er der reserveret plads i kalenderen til en helt særlig person. Konen.

– Jeg har lovet hende, at vi holder i hvert fald en uges sommerferi­e, så det håber jeg, at jeg kan holde fast i, sagde han med et grin.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Johannes Hoff Thorup glæder sig til at bruge mere tid med sin kone.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Johannes Hoff Thorup glæder sig til at bruge mere tid med sin kone.
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? FCK- træner Jacob Neestrup har set en hel del til Johannes Hoff Thorup på det seneste.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN FCK- træner Jacob Neestrup har set en hel del til Johannes Hoff Thorup på det seneste.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark