Ekstra Bladet

SMIDER MILLIONER FOR SOMMERHUS

BOLIGKØB: Lasse og Josefine Sjørslev Høgh har erhvervet sig et sommerhus i Nordsjælla­nd

- EMMA BUSK JONAS SAND

3.150.000 kroner.

Det er beløbet, som tvparret Lasse og Josefine Sjørslev Høgh har måttet smide for at blive ejerne af et 100 kvadratmet­er stort sommerhus i nordsjælla­ndske Dronningmø­lle.

Det viser oplysninge­r fra Tingbogen.

Ifølge salgsopsti­llingen er der tale om et 100 kvadratmet­er stort hus i to plan, mens der også er en 24 kvadratmet­er stor kælder.

Huset har desuden flået lagt nyt tag og sat nye vinduer i efter en renovering i 2020.

Boligen ligger på en helårsgrun­d og kan således benyttes hele året, hvis man ikke kun ønsker at bruge det som fritidsbol­ig.

Fik rabat

Parret har sikret sig et klækkeligt nedslag i prisen. Da huset først blev sat til salg i december, lød den ønskede sum fra sælger således på 3.300.000 kroner.

Forinden havde huset ifølge Boliga været til salg med flere nedslag i prisen. Først ramte det markedet i juni 2021 med en salgspris på 3.895.000, inden det i både september 2021 og februar 2022 blev nedsat med 200.000 kroner.

I juli 2022 blev det så helt fjernet fra markedet, inden det altså i slutningen af året igen kom til salg – med en endnu lavere pris.

49- årige Lasse og hans 15 år yngre hustru overtager boligen på mandag 15. maj.

Kæmpe lykke

De to mødte hinanden i 2018, og i december 2019 blev de gift. Lige knap to år senere ramte lykken parret, da Josefine fødte deres første fælles barn, datteren Molly.

’ Molly kom til verden i går. Vi er blæst bagover af lykke,’ lød det dengang på Instagram fra Lasse Sjørslev, mens Josefine Høgh var mindst lige så lykkelig:

’ Sig hej til Molly. Den vildeste lykkesrus nogensinde. Tak for at lande hos os!’, skrev hun dengang på det sociale medie.

Lasse Sjørslev har i forvejen to børn fra et tidligere forhold, mens datteren var Josefine Høghs første barn.

Han er kendt fra TV 2, hvor han blandt andet har præsentere­t nyheder hos TV 2, ligesom han også er vært på ’ Go’ Aften Live’. Også Josefine Høgh er kendt fra skærmen, hvor hun blandt andet har været vært på forskellig­e sportsdækn­inger hos DR.

De 3.150.000 kr. er kun en sjat af et andet sommerhus, der for nylig er blevet solgt i Dronningmø­lle. Her solgte rigmanden Janus Friis nemlig for nylig sit sommerhus, som han havde krævet 40 millioner kr. for.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Kendislykk­e
Lasse og Josefine Sjørslev Høgh blev gift i Sankt Laurentii Kirke i Kerteminde.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Kendislykk­e Lasse og Josefine Sjørslev Høgh blev gift i Sankt Laurentii Kirke i Kerteminde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark