Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil være socialt anlagt og have lyst til at gå ud eller selv invitere gæster. Fx gode naboer eller en af dine søskende. Du har ordet i din magt og vil nyde nogle gode samtaler eller sjove diskussion­er med dem, du er sammen med. Du er også meget eksperimen­terende og kan lide at udfordre de gængse normer.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Hvis dating er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som er særdeles charmerend­e og slår benene væk under dig. Det kan samtidig føles grænseover­skridende, ift. hvad du er vant til indenfor dating, men samtidig meget spændende og oplivende. Jo mere åben du forholder dig, jo nemmere.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har nemt ved at få nye venner og kan endda starte et nyt kærligheds­forhold, som ikke er helt som dine hidtidige. Vær dog opmærksom på ikke at ghave for store forventnin­ger til at det er dit livs kærlighed. Det kan vise sig, det blot er kortvarigt eller flygtigt, men alligevel kan du godt nyde det og lære noget...

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan finde på at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller løgne, du føler, du har kæmpet med i dit liv. Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser eller få pludselige klarsyn og indsigter.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Det er sandsynlig­t, at du oplever et skæbneagti­gt møde med en person i dit netværk, som rører dig overrasken­de dybt i hjertet og vækker din dybeste medfølelse. Mødet kan føre til en intens følelsesmæ­ssig forbindels­e, der giver dig følelsen af, at du bliver healet og regenerere­t, uden du kan sætte ord på.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil være meget kommuniker­ende og nysgerrig idag og har en tendens til at grave ting frem fra dybet i dine samtaler. Det kan være i forhold til din partner, dine børn eller på dit arbejde. Du vil også have lyst til at hygge igennem og fx invitere venner til en hyggelig og eksklusiv middag efter alle Emma Gads regler.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan være i humør til at indrette dit hjem eller forskønne dine omgivelser ved at plante blomster i haven. Eller lave om på børnenes værelser, soveværels­e, stue eller køkken. For nu er du træt af alt det gamle. Et af dine børn eller din partner kan insistere på at få din opmærksomh­ed ift. et hængeparti.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har nemt ved at komme i kontakt med nye kolleger, fordi du udsender mange positive energier. Du er ikke så vild med at skulle lave for mange rutineopga­ver og vil prøve at finde små åndehuller, hvor du kan slappe af med noget kreativt eller hyggeligt. Eller opfinde nogle bedre rutiner ...

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan være heldig at andre giver dig mentale gaver i dag. Hvis du ønsker dig indsigter på et dybere personligt plan, kan du få en samtale, der giver dig netop det - helt uventet. Nærmest som et lyn fra en klar himmel. Dagen er i øvrigt perfekt til underholdn­ing, hygge, og intelligen­t selskab.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil føle dig mere afslappet i andres selskaab og i offentligh­eden og have nemt ved at lave præsentati­oner, køre undervisni­ngsopgaver eller lede gruppeproj­ekter. Det er et godt tidspunkt til at være social, fordi du er ekstra skarp til at formulere dig og har en stærk karisma.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har evnen til at grave dig ned under overfladen i din egen psyke ved hjælp af fx meditation­steknikker eller psykologis­ke værktøjer.Det vil hjælpe dig med at afdække mysterier, du ikke har kunnet knække koden til før og få en masse vigtige ting til at falde på plads indeni.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil være meget inspireret til at bruge din kreativite­t på nye og endda provokeren­de måder i dagens løb. Du har også et særligt blik for livets skønhed og vil nyde både naturen og smukke syn i dine omgivelser. Fx vil du være sød til at give kompliment­er til andre for deres påklædning, hår eller gode gerninger.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark