Ekstra Bladet

Kæmpe jubel: ’ En sodavand og hjem i seng’

- DANIEL NØJSEN FALLAH

Sang, jubel og dans.

Glæden var ikke til at tage fejl af, da Vejle Boldklub torsdag sikrede sig oprykning til Superligae­n.

Arbnor Mucolli var manden, der satte festlighed­erne i gang, da han bragte klubben på 1- 0 i opgøret mod Sønderjysk­e, inden hjemmehold­et udlignede kort før tid.

Det uafgjort resultat betød, at Vejle matematisk er sikre på at blive en del af det fine selskab fra næste sæson, og derfor var smilet også stort hos målscorere­n.

– Det var rigtig dejligt. Vi har ventet længe, og det var dejligt at få det afgjort i dag, selvom det desværre ikke blev til en sejr, lød det fra Mucolli til Viaplay.

Men selvom glæden var stor, så er der ikke lagt op til en vild opryknings­fest torsdag aften – i hvert fald ikke, hvis man skal tro Arbnor Mucolli, der blev spurgt til, hvordan det skulle fejres.

– Uha, jeg skal bare have en sodavand og hjem i seng, svarede Vejle- profilen med et grin.

Efter oprykninge­n var en realitet var Vejle Boldklubs cheftræner, Ivan Prelec, naturligvi­s også en glad mand.

Klart mål

Men allerede nu har Vejlechefe­n en klar ambition om, at klubben skal væk fra rollen som elevatorho­ld.

– Jeg har været her lidt over et år, og jeg kender Vejles historie. Jeg kender historien, og jeg kender den nyere historie. Det er en klub, der har kæmpet lidt i nyere tid og er rykket op og ned, udtalte Prelec til Viaplay.

– Men vi forsøger nu sammen med fansene og alle fra klubben at skabe et miljø, hvor vi er realistisk­e og sætter opnåelige mål. Lad os forsøge at tage det skridt for skridt for at bygge en klub, der er stabil og ikke rykker op og ned hele tiden, siger Prelec til Viaplay.

Med tre runder igen topper Vejle Boldklub 1. division med 60 point.

I aften kan overraskel­sen Hvidovre tage et stort skridt mod landets bedste fodboldræk­ke, når de gæster Helsingør.

Det var dejligt at få det afgjort i dag

Vi er realistisk­e og sætter opnåelige mål

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? Arbnor Mucolli bragte Vejle Boldklub i front i midten af anden haklvleg, inden Sønderjysk­es Emil Frederikse­n fik udlignet kort før slutfløjt.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX Arbnor Mucolli bragte Vejle Boldklub i front i midten af anden haklvleg, inden Sønderjysk­es Emil Frederikse­n fik udlignet kort før slutfløjt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark