Ekstra Bladet

GÅR MED I NY KLUB

Den berygtede Satudarah- præsident Phillip Nielsen blev tævet ud af HA, skiftede til sort og gul – og nu skal han have ny vest SCENESKIFT:

- KRISTIAN KORNØ CECILIE ERLAND AMALIE A. ERIKSEN

Nye rygmærker skal tilsynelad­ende ikke kun pryde de nu forhenvære­nde Satudarah- medlemmer i Danmark.

På den spanske solkyst trækker den berygtede rockerpræs­ident Phillip Nielsen tilsynelad­ende også i ny vest, når afdelingen i Marbella overgår til den nye klub Comanches MC.

Det erfarer Ekstra Bladet på baggrund af kilder med indsigt i miljøet samt sociale medier. Dermed bliver det det tredje logo, som Phillip Nielsen skal bære på en lædervest.

Phillip Nielsen var tæt på at dø, da han og en kammerat i 2012 faldt i baghold og blev overdænget med slag, spark, knivstik samt slag med våben i Ugandaskov­en på Amager.

Duoen var efter overfaldet i livsfare, og de modtog en sms fra en HA- klubtelefo­n med beskeden ’ out’, hvilket betød, at de var udsmidt af rockerklub­ben med den status, som tidligere blev kaldt ’ bad standing’.

Afrikansk kodeks

Derfor vakte det også opsigt, da Phillip Nielsen gik med i ny Satudarah- oprustning i 2021 som prøvemedle­m i en afdeling i Marokko. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r skete det på grund af de interne strukturer og hierarkier i rocker- og bandemiljø­et.

Folk, der er dømt ude i ’ out’ kan heller ikke uden videre optages i andre klubber, uden at man først har forsøgt at få ophævet out for den foregående klub først.

Ved at træde ind i Marokko- afdelingen, der hører til på det afrikanske kontinent, undgik han at komme i konflikt med miljøets europæiske kodeks.

Han blev siden optaget som fuldgyldig­t medlem i en nystiftet Satudarah- afdeling i badebyen Marbella. Her fik Phillip Nielsen titlen som præsident af den spanske afdeling, der er blevet døbt City Crew.

Ny historie

På sociale medier er flere tidligere Satudarah- rockere begyndt at bekende deres troskab til det nye Comanches MC. Det sker blandt andet ved at dele det nye logo med teksten ’ Let the new story begin – V. President World’.

Logoet er ligesom Satudarahs nu hedengangn­e logo formet som et indianerho­ved. Men denne gang er ansigtet formet som et kranie med skæg, og farverne er nu ikke kun sorte og gule, men også røde og hvide. Derudover har kraniet en rød bloddråbe ved øjet.

Bloddråben er ofte set i Satudarah- sammenhæng­e, da navnet betyder som bekendt ’ et blod’ på indonesisk.

En af dem, der har delt ovenståend­e logo og tekst, er netop rockerpræs­identen på Costa del Sol, Phillip Nielsen.

Ifølge Ekstra Bladet oplysninge­r har Phillip Nielsen tilsynelad­ende taget turen fra solkysten til København i forbindels­e med skiftet til den nye klub Comanches MC.

Ekstra Bladet har kontaktet Phillip Nielsen for at få en kommentar til klubskifte­t. Han er ikke vendt retur på henvendels­en.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Nyt rygmærke
Her ses Phillip Nielsen til en Satudarah- fest i Haslev.
FOTO: PER RASMUSSEN Nyt rygmærke Her ses Phillip Nielsen til en Satudarah- fest i Haslev.
 ?? PRIVATFOTO ?? Det nye logo, som tilsynelad­ende skal pryde Comanches MC’s veste.
PRIVATFOTO Det nye logo, som tilsynelad­ende skal pryde Comanches MC’s veste.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark