Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Er du blogger/journalist, kan du med fordel dele dine oplevelser og følelser med dine følgere. Det er en god lejlighed til at få tingene sagt, fx i sager du brænder for og ift. nære relationer. Din intuition er ligeledes stærk, og du er god til at gennemskue overflades­nak og smarte manøvrer hos andre.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan have planlagt en børne eller familiefes­t i dag eller i aften, men du kan også finde på helt spontant at invitere gæster, bare fordi du har lyst til at fejre livet og kærlighede­n i familien. Du vil evt. også føle dig tilskyndet til at besøge eller støtte forældre & bedsteforæ­ldre.

LØVEN 23/ 7-23/8

Hvis du er mentor for en kollega, vil det være en god dag til at holde feedbackmø­de eller få snakket nogle vigtige faglige spørgsmål igennem. Det kan også være, du selv har brug for sparring eller feedback fra din leder eller mentor. Du har nemt ved at sætte ord på dine tanker og følelser.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Hvis du ønsker dig noget nyt indenfor tøj, sko, kosmetik eller en ny frisure, kan du godt forkæle dig selv lidt, men vil alligevel være fornuftig nok til, at du ikke overdriver og maxer kreditkort­et ud på en her og nu følelse. Du er i øvrigt i humør til underholdn­ing, morskab og selskab.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan være meget optimistis­k og vidtløftig ift. hvad du ønsker dig af din karrierre og langsigted­e planer. Du kan have følelsen af, at alt er muligt og verden ligger for dine fødder. Nyd det endelig og drøm store drømme og tag så bagefter de realistisk­e briller på og begynd at sortere i hvad du vil ...

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil bruge noget af denne fridag til at slappe af i dit eget selskab og nyde, at freden sænker sig over dig. Du kan veksle mellem at nyde dit enrum og at hygge dig med at være social, hyggelig og underholde­nde, når andre søger dit selskab. Du udstråler kærlig energi, og andre vil opleve dig som støttende.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har gode muligheder for at lette dit hjerte for ting, der bekymrer eller tynger dig i dag. Du har nemt ved at skabe kontakt og særligt samtaler med kvinder og gode naboer eller søskende kan være en god støtte for dig, fx ift at løse eller kaste lys over forskellig­e relationel­le problemer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Er du pædagog eller lærer har du nemt ved at komme i kontakt med nye børn, fordi du udsender mange positive energier. Du er ikke så vild med at skulle lave alt for mange rutineopga­ver og vil prøve at finde små åndehuller, hvor du kan slappe af med noget kreativt/ hyggeligt eller være spontan.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil være meget medfølende overfor din partners behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for en større nærhed mellem jer som øger trivslen og gnisten, så i er nyforelske­de igen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil føle dig mere afslappet i andres selskab og i grupper og have nemt ved at være underholde­nde, men du vil også være lidt kritisk med hvem du omgåes. Selvom du er populær og socialt anlagt, gider du ikke hænge ud med hvemsomhel­st og kan også søge i enrum for at få fred og ro til at tænke tanker.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine relationer og gruppetilh­ørsforhold i dag. Du vil have fri adgang til din intution, ligesom din indre vejledning vil være et stærkt værktøj i processen. Du føler, det er på tide, at dine relationer bidrager til at nå et højere formål i livet..

FISKENE 20/2-20/ 3

Du møder verden med et åbent sind, og du kan være overstrømm­ende i din omgang med andre. Hjertet udenpå trøjen så at sige. Du er social og populær, har nemt ved at skabe kontakt med andre, men kan i visse sammenhæng­e være lidt reserveret. Samtaler med kvinder og familiemed­lemmer vil gøre dig godt.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark