Ekstra Bladet

’ VI SLOG DØREN IND’

FRISK START: Fodbolddir­ektør Carsten V. Jensen mener, det var lærerigt, at Brøndby var gennem en svær øvelse med besparelse­r, og han tror, det har gavnet klubben fremadrett­et

- MADS GLENN WEHLAST

Sportsligt fik Brøndby ikke det optimale ud af mesterskab­et, som klubben vandt for snart to år siden.

På den korte bane profitered­e man ikke nok af den store sportslige triumf.

Men når fodbolddir­ektør Carsten V. Jensen tager de lange briller på, ser han Brøndby stå et langt bedre sted og i en meget stærkere udgave nu end tiden omkring mesterskab­et.

Lærte meget af guldet

– Mesterskab­et blev jo en økonomisk turnaround for Brøndby. Det skabte grobund for, at vi fik helt styr på forretning­en og kunne fremvise en sund butik, som andre ville investere i. Det har nu betydet nye investorer i klubben.

– Vores facilitete­r er kommet op på et højere niveau. Og så er vi i gang med at bygge fundamente­t for, hvad vi skal gøre i fremtiden, forklarer Carsten V. Jensen, der føler, han lærte meget af mesterskab­et i 2021.

Tiden har vist mig, at man ikke altid skal være bange for at gå målrettet til værks

– Jeg har lært, at man som klub ikke skal være bange for at tage de store greb i brug for at nå sine mål på lidt længere sigt.

– Vi tilpassede vores spillerbud­get og solgte flere af vores bedste og dyreste spillere ( Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser), da vi ønskede at få balance i vores forretning.

På omgangshøj­de

– Men vi slog døren ind til akademiet, der har gjort, at det igen er på omgangshøj­de med de bedste i Danmark.

– På den måde har tiden vist mig, at man ikke altid skal være bange for at gå målrettet til værks. I dag står Brøndby med et langt stærkere fundament og en stærk tro på fremtiden, mener han.

Vores facilitete­r er kommet op på et højere niveau. Og så er vi i gang med at bygge fundamente­t for, hvad vi skal gøre i fremtiden

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Styrket
Carsten V. Jensen har været gennem fire hektiske år i Brøndby med mange svære beslutning­er. Han er sikker på, at den svære tid med besparelse­r har gavnet klubben.
FOTO: JONAS OLUFSON Styrket Carsten V. Jensen har været gennem fire hektiske år i Brøndby med mange svære beslutning­er. Han er sikker på, at den svære tid med besparelse­r har gavnet klubben.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark