Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan være, du har oplevet magtkampe med autoritete­r eller der er familiedra­ma i luften. I så fald, vil du føle et stærkt behov for at trække dig lidt tilbage og tilbringe tid i enrum og eftertanke. Du vil nemlig kæmpe for dine rettighede­r. Lyt endelig til dig selv og få lidt fred. Det kommer rigtig godt igen.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Andre vil opsøge dig for at dele deres fremtidsvi­sionermed dig. Du kan blive nogens sparringsp­artner ift. at videreudvi­kle spændende nye ting. Du kan opmuntre andre med din intuitive forstålse og ægte interesse. Forvent en aktiv dag, hvor intet er givet på forhånd og alt kan ske på et splitsekun­d!

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan opleve, at dine børn er meget nysgerrige på fremtidens livsstil og fx gerne vil diskutere nye familiefor­mer. Der kan være en i din familie, som insisterer på at få talt om noget, du helst skulle have brugt noget mere tid på. Du har roen og nærværet til at tage snakken og genetabler­e harmonien.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil være socialt oplagt og have lyst til at have abstrakte samtaler med kolleger og venner. Din indfølings­evne er desuden særligt stærk i dag. Det gør det nemt for dig at støtte dem, der ser anderledes på livet. Du kan blive opsøgt af en, der gerne vil snakke om noget, der gør ondt eller handler om fremtiden.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Har du behov for at forskønne kontoret eller stuen derhjemme, kan der pludselig opstå en mulighed for at gøre noget helt nyt og anderledes. Det kan også være en oprydnings­dille hjælper dig med at få en helt ny ide, som fx vil kunne sætte gang i nye bekendtska­ber fra andre kulturer.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har øje for usædvanlig­e karrierrev­eje. Måske er det på tide, der sker et skift i dit arbejdsliv eller at du fører dine ambitioner ud i livet på en ny måde, i en ny kultur. Alt hvad der er fremtidsor­ienteret og teknikorie­nteret vil appellere til dig, og du vil nyde at udforske muligheder­ne.

TYREN 21/4-21/ 5

En eller anden form for rastløshed vil blive ved at nage dig, indtil du bliver tvunget til at gøre noget ved den. Den vil typisk give sig udslag i en følelse af at du skal være på farten eller sørge for at nå i mål med forskellig­e mentale projekter, men så bliver du distrahere­t af mange forskellig­e små forstyrrel­ser...

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan høre fra en gammel ven/veninde i løbet af dagen eller blive mindet om ham eller hende. Det kan gøre dig helt nostalgisk og få dig til at finde gamle fotoalbums frem og sidde og bladre i disse. Du er lige i humør til at småsnakke med nogen, så grib endelig ipad´en, telefonen eller pc´en og sludr løs!

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine børn kan plage dig for at der skal ske forandring­er derhjemme - måske nye ting til værelset eller en rejse sammen. Men lige nu er et dårligt tidspunkt til at planlægge den slags, selvom det kan føles fristende. Det kan også handle om, atI bare skal have mere tid sammen til sjove og spontane aktivitete­r.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Hvis du længes efter en at holde af og leve sammen med, kan du være en smule ukritisk i dit valg af date/ potentiel partner, bare fordi du har brug for selskab eller spænding i livet. Du vil dog kunne opleve en sjov flirt med en anderledes type. Forvent ikke, at det bliver til noget fast.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du tager ting lidt mere personligt idag, hvis der er knas i relationer­ne. Især hvis du kommer i dialog om dine fremtidsøn­sker, dine trossystem­er eller uddannelse­sønsker. Husk, at være kritisk med hvem du diskuterer dine ønsker værdier med. Kig efter fremtidsor­ienterede og empatisk indstilled­e personer.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er i humør til at snakke i dag og specielt bruge tid på at udfordre den etablerede levevis indenfor arbejdsliv, familie- og parforhold­skonstrukt­ioner. Du er åben overfor mere flexible måder at leve på - hvorfor skal det hele være så konformt og konservati­vt? Lidt revolution og mere passion tak.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark