Ekstra Bladet

POKALTRIUM­F UDEN ØL OG FEST

PÅ VANDVOGNEN: FCK- truppen havde fået forbud mod at drikke sig fulde efter gårsdagens pokalfinal­e- sejr over AaB

-

Dans, musik og øl ud over det hele.

Glæden var enorm på banen og i FC Københavns omklædning­srum, efter de i går sikrede sig pokaltitle­n med en 1-0-sejr over AaB. Alligevel er festen aflyst. For allerede om tre dage venter der et vigtigt opgør for FC København, og det betyder, at cheftræner Jacob Neestrup har forbudt alt, hvad der hedder øl og fest.

Det fortæller FCK- spilleren Christian Sørensen efter pokaltrium­fen.

– ’ Nees’ har lukket floor ( dansegulve­t, red.). Vi har en vigtig kamp på søndag, som vi skal prioritere. Vi skal nyde det i dag, men vi skal også have den store pokal med de store ører.

– Vi har fået at vide, vi skal nyde det, men i den situation, vi står i nu, skal vi ikke drikke 100 bajere. Jeg stinker godt nok af øl, men det var badet ude på banen. Vi spiller om et mesterskab, og derfor drikker vi os ikke fulde i dag.

Ingen øl

Jacob Neestrups hår efter gårsdagens sejr indikerer også, at også han havde fået et øl-bad.

Men det bliver ved det, fastslår han.

– Vi har lige fejret det. Jeg har sagt til spillerne, at de skal være i den her følelse, som de er i nu, i dag og i morgen (fredag, red.). Den skal jeg ikke tage fra dem. Jeg skal også selv prøve at nyde det, siger FCK-chefen.

– Nu skal vi op og spise lidt god mad og være sociale, og så er det hjem i seng, fordi der venter endnu en vigtig kamp på søndag, og det er sådan, det er. Så må vi lave den store fest efter sæsonen.

Dermed er der heller ikke plads til at drikke bare en enkelt øl, fastslår FCK-chefen, der har øjnene stift rettet mod AGF-kampen i Parken søndag.

– Nej, vi forbereder os lige nu på samme måde, som hvis vi havde tabt. Det er den samme plan. Vi skal spille på søndag, og det er sådan, det er.

– Vi kan også godt se, at der er to dygtige spillere, der må gå ud i dag (Lukas Lerager og Rasmus Falk, red.), og vi har også en karantænes­ituation, så det bedste, vi kan gøre for os selv, er at forberede os bedst muligt mod en hård modstander på søndag.

FC København skal forsøge at holde fast i førsteplad­sen i Superligae­n, når de på søndag får besøg af AGF.

Vi spiller om et mesterskab, og derfor drikker vi os ikke fulde i dag

– Du og Oscar Hiljemark giver hinanden et langt kram efter kampen. Hvad siger han til dig?

– Det kan jeg næsten ikke huske. Jeg ved, at Oscar har ambitioner som træner. Han ved, at jeg har ambitioner som spiller.

– Det er en følelse af at kunne genkende det, han selv har været igennem som spiller, og man vi så gerne give ham noget igen.

– Virker det hele lige meget nu?

– Nej, vi kommer til at løfte os. 100 procent. De hold, der har set den her kamp, kan ikke glæde sig til at møde os.

Lucas Andersen vandt prisen som Årets Pokalfight­er og skulle modtage prisen i en kulisse, der var domineret af FCK- fest.

De medrejsend­e cirka 15.000 AaB- tilhængere var i fuld gang med at forlade den danske nationalar­ena.

 ?? ??
 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Diogo Goncalves scorede det enlige mål, da FC København besejrede AaB i Parken.
FOTO: LINDA JOHANSEN Diogo Goncalves scorede det enlige mål, da FC København besejrede AaB i Parken.
 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Afdæmpet fejring
FCK- spillerne havde god grund til at smile efter gårsdagens triumf, men den helt store fest udeblev. Der venter nemlig en ny, vigtig kamp på søndag.
FOTO: LINDA JOHANSEN Afdæmpet fejring FCK- spillerne havde god grund til at smile efter gårsdagens triumf, men den helt store fest udeblev. Der venter nemlig en ny, vigtig kamp på søndag.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Lucas Andersen var forståelig­t nok skuffet efter AaB’s finalenede­rlag til FC København.
FOTO: JENS DRESLING Lucas Andersen var forståelig­t nok skuffet efter AaB’s finalenede­rlag til FC København.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark