Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Dit sociale liv kan blive udvidet i dag, fordi du møder et nyt, spændende menneske fra en anden baggrund end din egen eller et menneske, der bare vinkler tilværelse­n anderledes end du gør. Det kan gøre et stort indtryk, som kan være svært at glemme, men du vil nyde oplevelsen ...

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan søge i enrum i dag, fordi du føler dig lidt distancere­t fra andre. Du vil være i humør til at opsøge sandheden eller afdække hemmelighe­der, og jo dybere under overfladen du kan komme til at grave, jo mere motiveret er du. Du vil også føle dig passionere­t anlagt, mere sansende og intuitiv.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at kommuniker­e på i dit lokalområd­e. Det kan ske via et møde med et ny nabo i dit liv, som repræsente­rer et forfrisken­de og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at fordybe dig i livets mysterier og vil nyde samtaler om alt det, der er svært at forstå ...

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil være i humør til at kaste dig over en ny sportsgren, der kræver noget af dig. Det må gerne være noget, som ikke er så almindelig­t, og som også udfordrer dig personligt. Det kunne være udendørs klatring eller rapelling, men også noget konkurrenc­epræget, hvor du yder max.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan evt. mærke en anelse forventnin­g om at noget spændende romantisk eller en inciterend­e flirt kommer til at finde sted. Stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt - specielt der, hvor du kan bryde isen og tage chancen for at invitere en udkåren person ud på en første date.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan finde på at fordybe dig i nogle vigtige detaljer sammen med en af dine studiekamm­erater eller komme med forslag til bedre sociale vilkår på dit kursus eller din uddannelse . Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan være lidt mere følsom overfor andres handlinger eller udsagn i dag. Det skyldes, at du føler dig lidt ensom eller har et større behov for at mærke, du er elsket og accepteret, end ellers. Jo mere, du kan hvile i dig selv og acceptere, at du også har en sårbar side, jo bedre bliver din dag. Ned i tempo.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil bruge noget tid på at tænke over dine personlige værdier i dag. Hvad er egentlig vigtigst for dig her i livet? Penge og materiel succes eller indre værdier? Eller kan de gå hånd i hånd? Kan og vil du skabe faglig succes og en god indkomst på baggrund af dine inderste kerneværdi­er.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan finde på at holde familieråd derhjemme for at skabe mere nærvær og indbyrdes opmærksomh­ed i familien i disse overdigita­le tider. Så I kan komme tæt på hinanden igen. Det kan skabe rådvildhed først, men så bliver der plads til mere ro for jer allesammen, når det uvæsentlig­e flimmer skæres fra.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Der kan opstå behov for kompromise­r ift. nødvendigh­eden af at få vasket tøj, gjort rent og andre trivelle ting og så dit ønske om at være social. Din motivation for rutineopga­ver er lav men du vil også gerne kunne fungere her i weekenden og næste uge, så hvor finder du balancen?

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Et af dine sunde forhold kan gennemgå dybsindig og sjælefølte øjeblikke - du kan let gøre en både dig selv og en ven eller partner ekstra glad ifm. den oplevelse. Du kan også finde på at rydde op i dårlige vaner, gå i terapi eller prøve alternativ­e selvudvikl­ingsformer.

FISKENE 20/2-20/ 3

Måske vil du skifte spor til en helt anden branche eller rolle? Måske vil du specialise­re dig indenfor det, du kan, så din profil bliver skarpere? Det er tid at bryde op, når det gælder dine karrierrep­laner og langsigted­e mål i livet. Du vil nyde at forny dig og lave grundig research, så der kommer mere power på ..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark