Ekstra Bladet

FORSTÅKONF­LIKTENMELL­EMRUNEOGRU­UD

-

Til pressen efter kvartfinal­en 2. juni 2022

... sendte Casper Ruud en stikpille afsted mod Holger Rune. Han var ikke tilfreds med danskerens opførsel under kampen.

– Jeg skal ikke stå her og sige, at han opfører sig dårligt, men der er megen råben og skrigen og lidt meget drama til tider. Hvis han ønsker at bruge energi på at brøle, skrige og gøre nar, så må han gøre det, siger nordmanden efter kampen.

Senere på natten

... fortæller Holger Rune i et interview med □kstra Bladet om en ubehagelig oplevelse i omklædning­srummet efter kampen, hvor Casper Ruud råber ’JAAAA’ op i hovedet på ham, da han går forbi Rune med sit team.

– Jeg tænkte bare: Hvad fanden laver du? Det gør man kraftedeme ikke. Du kan juble på banen alt det, du vil, og være glad. Det gør jeg også selv, når jeg vinder. Men det der er så dårlig stil. Hav dog lidt respekt, siger Holger Rune kort efter episoden.

Torsdag formiddag

... anklager Casper Ruuds far, Christian, Holger Rune for at lyve om episoden. Det skriver han i en besked til norske NRK.

– Det er slet og ret løgn, kommer det i en besked fra faren.

Kort tid efter

... svarer Holger Runes mor, Aneke, igen på anklagen om løgn.

– De kan jo ikke sige andet. Det er jo pinligt. Faren var gået, så han kan jo af gode grunde ikke vide det. Det var kun den fysiske behandler, der var der.

Torsdag aften

... er hovedperso­nen selv så ude at kommentere Holger Runes historie fra omklædning­srummet.

– Det er forkert, det,

Holger påstår. Det er virkelig ikke det, der skete. Vi var i omklædning­srummet efter kampen, og det er et stort rum. Der er mange spillere, så vi sad i hver vores ende af rummet.

Sent samme aften

... har Holger Rune fået nok af medietrykk­et, og i en story på ❘nstagram, beder han om ro.

– Der foregår meget snak om min og Caspers kamp i går. Jeg havde en fantastisk turnering, og Casper står foran sin første grand slam- semifinale i morgen.

– Lad ham arbejde, og lad mig nyde mine store resultater og nogle dages fri. ’ Held og lykke i morgen, Casper,’ skriver den 19- årige dansker til nordmanden.

28. juni

... samme dag, som Holger Rune spiller sin første kamp i Wimbledon, skriver norske VG, at Netflix måske kan gøre os klogere på, hvad der rent faktisk skete i omklædning­srummet den dag.

De var nemlig i gang med at filme deres nye dokumentar om tennisstje­rner med de samme producere, der står bag ’ Formula 1: Drive to Survive’- serien. Og deres kameraer har muligvis fanget episoden.

– Hvis der var kameraer, ville de bevise det ( Ruud, der råber ad Holger, red.), siger Casper Ruud til VG.

12. januar 2023

... skriver den norske avis VG, der har set de første fem afsnit af serien, at der ikke er optagelser fra omklædning­srummet. Christian Ruud sagde følgende til VG:

– De fulgte os gennem hele French Open, men kameraerne følger ikke spillerne helt ind i omklædning­srummet. De stopper i gangen udenfor, så de havde vel ikke video af, hvad der skete.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark