Ekstra Bladet

STØT LEVEREN OG NEDBRYDNIN­G AF FEDT

-

Fedt påvirker dit udseende, din mave, dine balder, dine lår – ja hele din krops udseende og dit Når man lever for godt, kan man nemt se og mærke det. Til daglig tænker du sikkert ikke over, at du har en lever, men leveren er afgørende for dit stofskifte, hvordan du ser ud og hvordan du har det. For mange kulhydrate­r, for meget alkohol og fed mad sætter din lever- og galdefunkt­ion på hårdt arbejde. I vores forfædres kost kom 33 % af kalorieind­taget fra proteiner. I dag er det kun 15%. Proteiner er gode for leverens funktion mens især kulhydrate­r og alkohol kræver noget af leveren for at det ikke skal sætte sig som fedt. Leveren og nedbrydnin­gen af fedt gavnes af de stoffer der kan modvirke en mere uhensigtsm­æssig kost. Active Liver er tabletten, der er baseret på mælketidse­l som netop bidrager til at opretholde en velfungere­nde leverfunkt­ion. Dertil kommer at tablettens indhold af det vitaminlig­nende stof cholin er et stærk bidrag til at støtte et normalt fedtstofsk­ifte. Det vil sige nedbrydnin­g af fedt og omdannelse til energi i en forbrændin­gsproces.

Daglig vitaminpil­le til leveren

Det er naturlægem­iddel- og kosttilsku­dvirksomhe­den New Nordic, der på baggrund af forskning som viser sammenhæng­en mellem marietidse­l og leverfunkt­ion, som har udviklet den nye tablet. En urtebasere­t tablet som mange kan have brug for som en ” daglig vitaminpil­le” til leveren. Én tablet om dagen er nok.

Hvor kan Active Liver købes Active Liver kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online på www.

newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark