Ekstra Bladet

SKØNT MED RO I BENENE

-

Uro i lægmuskler er ganske normalt hos mange. Af en ukendt grund rammer det særligt kvinder. Mest irriterend­e er det, nar det kommer til dig bedst som du skal til at gå i seng. Inge tager dagligt tilskud af Magnesium Malater" fra New Nordic med magnesium, der bidrager til normal muskelfunk­tion, og reducerer træthed og udmattelse, og hun sætter stor pris på at musklerne i hendes ben holder sig i ro hele natten så hun kan få en god nattesovn og vågne frisk og udhvilet til at nyde livet i fulde drag.

Inge blev pensionist for 5 år siden. – Jeg så frem til, at jeg skulle nyde min hverdag. Nu skulle jeg rigtig have tid til at gøre alle de ting, jeg rigtig godt kunne lide; at spille kort, ordne i haven og gå en tur langs havet, hvor vi bor.

Uro i lægmuskler­ne

Uro i lægmuskler­ne opleves af mange. Det er som om, at musklerne i benene ikke kan slappe af selvom man selv gerne vil have ro i kroppen. Det opleves som om at nerverne i musklen ikke vil falde til ro og ” lever sig eget liv”. Det kan være svært at få en uforstyrre­t nattesøvn.

Magnesium plus æblesyre

Magnesium Maleteren helt særlig magnesium forbindels­e hvor mineralet magnesium er bundet til æblesyre. Magnesium bidrager til, at vores nervesyste­m og muskler fungerer på normal vis. Det bidrager også til at mindske træthed og udmattelse og til at vedligehol­de normale knogler og tænder. Med andre ord : Magnesium bruges overalt i kroppen, og derfor er mineralet afgørende for en sund og velfungere­nde krop.

Tip fra naboen

– Jeg fik et tip af min nabo om at prøve Magnesium Malate. Jeg tager 3 kapsler om dagen, og allerede efter få dage var jeg glad for kapslerne med magnesium, der bidrager til normal muskelfunk­tion og mindsker træthed og udmattelse, derfor bekymrer jeg mig ikke om, at musklerne skal holde sig i ro og jeg har det dejligt og føler samtidigt masser af energi og overskud. Jeg anbefaler Magnesium Malate til alle når vi taler om hvordan vi har det.

Vild du også prøve magnesium malate™?

Magnesium ™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www. newnordic. dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

 ?? ??
 ?? ?? B
E D S T I
T
E S T
B E D S T I T E S T

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark