Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan få nogle spændende diskussion­er med andre i dag, fordi du øver dig i at se en sag fra usædvanlig­e vinkler og være teknisk orienteret i takt med at du perfektion­erer dine ideer. Hvis du mærker, du bliver lidt for futuristis­k, så øv dig i at diskutere og rationalis­ere med dig selv, før du siger din mening.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan føle dig lidt ambivalent ift. hvem du skal støtte i dagens løb. Du kan øve dig i at se en sag fra begge sider og være mindre subjektiv end ellers. Prøv at holde dig helt neutral og undgå at fortælle andre, hvad de skal eller burde gøre. Bare lyt til dem og lad dem finde vej selv.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan have svært ved at optræde mainstream og følge strømmen, selvom du gerne vil være støttende overfor fx en af dine søskende. Du kan være mere optaget af dine egne synsvinkle­r og nemmere blive sort/hvid i din måde at tænke på. Prøv at diskutere med dig selv istedet for at reagere impulsstyr­et.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har lyst til at bryde ud af de faste rammer, fordi du føler dig rastløs og oprørsk. Det vil hjælpe dig at få rørt dig - gå eller løb fx en lang tur, tag i fitness eller kom lidt væk fra dine vante, sociale cirkler. Få ny inspiratio­n online eller blandt mennesker fra en anden kultur. Det vil berige og inspirere dig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Dit behov for intimitet vil sandsynlig­vis være stærkere end ellers i dag. Både fysisk og følelsesmæ­ssigt. Du vil foretrække blide sansepræge­de aktivitete­r, hvor du og din partner bare kan være i nuet. Tænd et eller flere stearinlys, find massageoli­en frem eller lav en meditation­søvelse sammen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil have ekstra fokus på fremtidsor­ienterede løsninger, og det hjælper dig med at få skub i din uddannelse og videnshori­sont. Du kan bl.a. møde en vigtig kvindelig person, som hjælper dig med at få sat struktur på dine drømme og undgå faldgruber­ne ved at handle alt for impulsivt. Der skal tænkes langsigtet

TYREN 21/4-21/ 5

Du har evnen til at grave dig ned under overfladen i din egen psyke ved hjælp af fx meditation­steknikker eller dybdepsyko­logiske værktøjer. Det vil hjælpe dig med at afdække mysterier, du ikke har kunnet knække koden til før og få en masse vigtige ting til at falde på plads indeni.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan være i lidt i opbrud ift. til dine egne og andres værdisæt i dag. Du vil gerne advokere for det, du selv tror på og mener er rigtigt, men er ikke helt sikker på, hvordan du skal få det udtrykt uden at møde kritik fra andre. Eller endnu værre blive misforståe­t og føle dig forkert. Du kan starte med at være.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan være i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til noget sårbarhed hos dine børn. Du vil gerne lytte og støtte, men kan have svært ved at forholde dig objektivt. Prøv at undgå at tage parti - se sagen fra begge sider uden at dømme - bare observer ... og lad dit barn selv finde en løsning, mens du lytter.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du er impulsiv og intuitiv i dag. Du vil gerne igennem med ændringer til de sædvanlige rutiner derhjemme eller på dit arbejde i dag. Dit intellekt kan være lidt ufokuseret men alt, hvad der handler om at gå mod strømmen og kæmpe for en god sag, appellerer til dig. Du vil vinde meget vha. diplomati.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan finde på at opsøge en psykolog eller terapeut i dag for at komme til bunds i nogle personlige ting, der har drillet dig eller gjort dit liv besværligt. Sammen med en profession­al, der guider dig, kan du se dybere i dig selv i dag og kan roligt forlade dig på din intuition i alt, hvad du oplever.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan komme til at provokere kolleger eller ledere på dit arbejde i dag, fordi du er optaget af nye og anderledes ideer, der udfordrer den etablerede tankegang eller måden at gøre ting på. Øv dig i at være tålmodig med andre og fremlægge dine argumenter pædagogisk og undgå at tage evt. kritik for personligt.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark