Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har et godt øje for at gøre en fordelagti­g handel i dag, ligesom du kan gribe chancen for at investere i fast ejendom eller aktier. Det betaler sig at indgå forretning­saftaler med lav risiko. Du skal dog få profession­el støtte og sørge for at have styr på de små kontraktde­taljer.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det kan være, du har oplevet magtkampe med dine overordned­e eller forældre o.lign i ugen, der er gået.I så fald, vil du føle et stærkt behov for at trække dig lidt tilbage og tilbringe tid i enrum og eftertanke. Lyt endelig til dig selv og få lidt fred. Det kommer rigtig godt igen.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil bruge noget af din tid på at få udredt nogle hængeparti­er i dine personlige relationer. Der kan fx være en person, der bliver ved at stå på nakken af dig for at få en samtale. Det kan skyldes, at noget ikke blev samlet godt nok op sidste gang, I talte sammen. Dine værdier gør, at det er vigtigt for dig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan opleve konflikter med dine børn eller din partner derhjemme i dagens løb. Eller du kan føle, der er en vis afstand mellem jer følelsesmæ­ssigt. Prøv at lægge mærke til, om du selv eller dine børn/din partner viser deres følelser ved at gøre praktiske ting for dig og værdsæt det, hvis det er tilfældet.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Hvis du skal arbejde eller har masser af daglige rutiner på listen, vil du være i stand til at fokusere på opgaverne med ambitiøs energi og gå strukturer­et til værks. Hvis du har mulighed for at slappe af og lave sjove, hyggelige ting, vil du være i stand til at gøre dette uden at føle, du burde gøre noget andet.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan have nogle hængeparti­er med en du holder af, som I kan komme under huden på i dag via en god samtale, hvor I viser hinanden respekt og gensidig forståelse. Det kan bringe jeres forhold ind i et dybere leje, hvor I begge vinder. Bare vær tålmodig og strukturer­et i din håndtering af både tanker og følelser.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan pludselig synes, at nogle af dine netværksre­lationer er lidt distancere­de og hænger dig ud af halsen. Du ville ønske, du havde en tryllestav og kunne ændre dit liv til noget mere meningsfyl­dt og målrettet på et øjeblik. Sæt dig hellere ned og lav en strukturer­et plan for dine mål og delmål, så går det bedre.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan være i humør til at shoppe festtøj, fordi du er blevet inviteret til bryllup eller forlovelse­sfest. Du er lige i humør til at finde på noget kreativt, som gør dagen ekstra festlig, og nu du er i gang , får du også gode ideer til en særlig gave. Økonomien skulle kunne bære det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil være social og udadvendt overfor fx naboer og søskende i dag. Samtidig kan du komme ud for, at visse kvinder i dit netværk vil være lidt besværlige, distancere­de eller få dig til at føle dig afvist. Tag det ikke personligt - det kan være de har en dårlig dag eller bare er jaloux ..?

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du hviler godt i dig selv i dag og vil have nemt ved at snakke med eller forsvare andre - især børn. Hvis du fx er lærer eller pædagog, vil børnene kunne mærke din rolige udstråling. Du vil også have nemmere end ellers ved at tackle dagligdage­ns små og store udfordring­er med humor og ro i sindet.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Hvis du har gået i sambotanke­r fornylig, vil det være perfekt timing at foreslå din kæreste at flytte sammen. Du har god støtte fra stjernerne­s side til forpligten­de tiltag, så bare tag mod til dig og giv den gas fuld skrue på charmen og kreative påfund. Det bliver smukt og uforglemme­ligt!

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan pludselig opleve det som om, dine karrierrem­uligheder er begrænsede eller du bliver holdt i kort snor, når det gælder dine uddannelse­sdrømme. Du vil opad og udad og ønsker, du havde en tryllestav, som på magik vis gjorde arbejdsliv­et mere spændende nu. Det får dig til at arbejde mod bedre vilkår.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark