Ekstra Bladet

Vi skal oppe os

-

Der er langt fra et udgangspun­kt som nummer seks i mesterskab­sspillet til at kæmpe med om guldet allerede i næste sæson.

Sådan virker det i hvert fald for Brøndby, der gennem hele sæsonen har slidt med at sætte hele kampe sammen, hvor der er præsteret godt over alle 90 minutter.

Det var det uforløste opgør mod Viborg endnu et eksempel på. En fornuftig første halvleg efterfulgt af en anden halvleg af stærkt svingende kvalitet.

Der er klart ting vi skal forbedre

Vi skal have respekt for Superligae­n

– Vi ved, vi skal oppe os. Vi har set, vi kan matche de bedste, men der er klart ting vi skal forbedre, erkender cheftræner Jesper Sørensen.

For langt tilbage

Mod Viborg var godt tilfreds med den første time, men stærkt utilfreds med de sidste 30 minutter.

– Det blev alt for meget en forsvarska­mp for os. Vi kommer til at stå alt for langt tilbage på banen. Og så har vi ikke kvalitet nok til at spille os ud af det pres, som Viborg lægger på os.

– Jeg var ikke særlig vild med den sidste halve time, vi leverede, erkender han.

Brøndby spiller lige nu med et femmands- forsvar, når de forsvarer sig. Og sådan er det ikke meningen, at det skal se ud i fremtiden, hvor hensigten er, at Brøndby skal frem på banen og dominere kampene. Men efter 0- 4 blamagen for en måned siden mod Randers var Jesper Sørensen tvunget til at sadle om.

– Jeg er optimist forud for næste sæson, fordi vi ved, der kommer til at ske noget hos os. Jeg tror, vi kan levere en stærk sæson, påpeger han.

Jesper Sørensen nægter at bruge de sidste to kampe til at prøve en masse nyt af.

– Vi skal have respekt for Superligae­n. Vi skal møde FC Nordsjælla­nd og AGF, der kæmper med helt i toppen. Derfor skal vi gøre, hvad vi kan for at vinde de kampe, pointerer han.

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Evjen scorede for anden udekamp i træk, da han bragte Brøndby foran 1- 0.
FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX Evjen scorede for anden udekamp i træk, da han bragte Brøndby foran 1- 0.
 ?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Jesper Sørensen erkender, at Brøndby skal oppe sig, hvis de skal spille med om guldet i næste sæson.
FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX Jesper Sørensen erkender, at Brøndby skal oppe sig, hvis de skal spille med om guldet i næste sæson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark