Ekstra Bladet

FEJRING ENDTE I KAOS

VILD JUBEL: Hundredevi­s af ellevilde fans løb med det samme ind på banen, da Manchester City i går slog Chelsea efter at have sikret sig det engelske mesterskab lørdag

- JACOB JØRGENSEN RITZAU

Manchester Citys reserver slog i går Chelsea med 1- 0, efter at holdet lørdag blev sikker på at vinde det engelske mesterskab.

Ved slutfløjt skulle titlen så fejres på Etihad Stadium, men i stedet endte det i kaos, da hundredevi­s af ellevilde Manchester City-fans stormede ind på banen.

Erling Haaland, der kom på banen i anden halvleg, gik direkte i omklædning­srummet sammen med flere af sine holdkammer­ater. Ingen turde løbe risikoen ved at blive på banen med de mange jublende tilskuere. Til sidst var hele banen fyldt, og man kunne knap ane den grønne farve på græstæppet.

Bænkevarme­rnes kamp

Men hvorom alting er – Manchester City kan denne weekend fejre klubbens tredje mesterskab i streg.

Pep Guardiola havde sendt mange reserver på banen fra start. Sædvanlige bænkevarme­re som Kalvin Phillips, Rico Lewis, Cole Palmer og Sergio Gomez var således blandt andre at finde i start- 11’ eren.

Julian Alvarez, der havde fået startplads­en på toppen i stedet for Erling Haaland, takkede for muligheden efter lidt over ti minutter og gjorde det til 1- 0.

Argentiner­en modtog bolden på kanten af feltet, lagde den til rette for højrefoden og sparkede den køligt ind.

Chelsea ligger på 12.pladsen i Premier League med 43 point.

Manchester City har to ligakampe tilbage i sæsonen. Mens mesterskab­et altså er i hus, så har City mulighed for at tage yderligere to store titler.

3. juni skal holdet således spille FA Cup- finale på Wembley mod naboerne fra Manchester United. En uge senere gælder det Champions League- finalen mod Inter i Istanbul.

 ?? FOTO: OLI SCARFF/ RITZAU SCANPIX ?? Sejrsrus
Det så helt crazy ud på Etihad efter slutfløjt.
FOTO: OLI SCARFF/ RITZAU SCANPIX Sejrsrus Det så helt crazy ud på Etihad efter slutfløjt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark