Ser rødt: Brasiliane­r smidt ud i ny Real- nedtur

-

Det har været en rædselsuge for Real Madrid.

Onsdag blev klubben sendt ud af Champions League, og søndag blev andenplads­en i La Liga sat over styr.

På udebane mod Valencia tabte Real Madrid med 0- 1, og fordi Atlético Madrid tidligere på dagen havde banket Osasuna 3- 0, byttede de to plads i tabellen.

Det betyder, at Atlético Madrid nu har 72 point på andenplads­en, mens Real

Madrid har 71 point på tredjeplad­sen.

Kampen – særligt den sidste del – var præget af masser af bataljer med Vinicius Junior som hovedaktør.

Efter godt 70 minutter var han ved at komme i håndgemæng med Valencias fans bag det ene mål, fordi nogen øjensynlig­t havde råbt noget efter ham.

Rødt kort

Det tog mange minutter at rede trådene ud, og der blev lagt ti minutter til kampen.

Men det var ikke nok. Igen i overtiden var der ballade omkring Vinicius Junior.

I en større batalje involveren­de begge hold sendte brasiliane­ren sin arm i hovedet på en modspiller, og efter et VAR- tjek fik han rødt kort.

Vinicius Junior følte sig tydeligvis angrebet af modspiller­ne og fandt det uretfærdig­t, at han skulle bøde for det. Rent fodboldmæs­sigt gik det galt for Real Madrid efter 33 minutter.

Justin Kluivert lagde bolden fladt på tværs af feltet til Diego Lopez, som smed sig og gled den over stregen.

Real Madrid var i anden halvleg desperat efter at få udlignet og havde flere enorme muligheder.

Men Valencia kan takke den georgiske keeper Giorgi Mamardashv­ili for, at holdet fik tre meget vigtige point til bundstride­n, hvor klubben nu er fem point over nedrykning­sstregen med tre kampe igen.

?? FOTO: JOSE JORDAN/ RITZAU SCANPIX ?? Vinicius Junior var rasende på Valencias fans under gårsdagens kamp.