Ekstra Bladet

Vi trænger til ro i hovedet

-

AaB’s liste over vigtige opgør har været voldsomt lang i foråret.

Mens klubben i måneder har kæmpet med Lyngby og AC Horsens i det uhyre tætte nedrykning­sspil, har nordjydern­e også tabt pokalfinal­en mod FCK i torsdags.

Knap tre dage efter tabte AaB i går til FC Midtjyllan­d med 0- 2 på hjemmebane, og med to kampe tilbage i Superligae­n er det langtfra afgjort, hvem der rykker ned i næstbedste række.

Trænger til en pause

Noget kan dog tyde på, at AaB’erne ønsker sig nogle rolige dage, inden de møder Lyngby i næste runde. Ifølge Louka Prip har det været hårdt mentalt at spille så mange vigtige kampe. – Jeg tror, det er vigtigt, at vi får en lille pause. Vi har spillet tre kampe om ugen i lang tid, så vi trænger til ro i hovedet, så vi er klar på mandag mod Lyngby.

Han fortæller, at AaB brugte fredagen på at tale pokalneder­laget igennem, og at truppen har haft en træning inden Superligan­ederlaget til FC Midtjyllan­d.

– Det er klart, at det er hårdt mentalt, og det har stået på i et stykke tid nu, men vi fokuserer fuldt ud på de to sidste kampe, siger Louka Prip.

Optimismen lever

Selvom pokaldukke­rten og de mange kampe slider på AaB, er klubben stadig over nedrykning­sstregen.

Nordjydern­e er a point med AC Horsens, men der venter nogle spændende kampe, som kan få historisk betydning for klubben.

Dog mener Louka Prip ikke, at optimismen er knækket trods de to nederlag til FC København og FC Midtjyllan­d.

– Optimismen lider ikke, for det har set meget værre ud. Vi har været bagud med otte point til AC Horsens, så det er et lyspunkt, at vi er over stregen, siger Louka Prip.

Vi trænger til ro i hovedet, så vi er klar på mandag

Det er klart, at det er hårdt mentalt

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? AaB’s Louka Prip ser frem til en uges pause inden nedrykning­sgyseren mod Lyngby på næste mandag.
FOTO: HENNING BAGGER AaB’s Louka Prip ser frem til en uges pause inden nedrykning­sgyseren mod Lyngby på næste mandag.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark