Ekstra Bladet

VISER BRYSTER PÅ DEN RØDE LØBER

Julia Fox skaber igen- igen overskrift­er efter en optræden på den røde løber til filmfestiv­alen i Cannes

- JONAS SAND

Julia Fox plejer ikke at holde sig tilbage med påklædning­en på den røde løber, og det gjorde hun heller ikke, da hun i weekenden gæstede en i anledning af den igangværen­de filmfestiv­al i Cannes.

Den 33- årige skuespille­r og model havde her iklædt sig en hvid kjole med en top, der ikke er til stor hjælp, hvis man ønsker at dække brysterne. Toppen var nemlig komplet gennemsigt­ig over overlod altså intet til fantasien.

Fox er blandt andet kendt fra filmene ’ Uncut Gems’ og ’ No Sudden Move’, lige

Lige nu hænger det hele lidt mere, og tingene sidder ikke helt, som de plejede at gøre

som hun sidste år skabte overskrift­er i medier verden over, da hun indledte et kort og intenst forhold til Kanye West. Et forhold, hun efterfølge­nde hævdede var ren proforma.

Tidligere i år skabte Julia Fox også overskrift­er, da hun befriede brystvorte­rne ved Alexander Wangs modeshow ved New York Fashion Week, men denne gang gik hun altså skridtet videre med en decideret gennemsigt­ig top.

Elsk din krop

Julia Fox har tidligere slået slag i offentligh­eden for, at man skal elske sin krop, som den er. Det skete blandt andet i februar i et interview med Elle, hvor hun dog samtidig indrømmede, at hun har brugt Botox og fået en fedtsugnin­g – og godt kunne finde på at gøre det igen på et senere tidspunkt.

– Men lige nu hænger det hele lidt mere, og tingene sidder ikke helt, som de plejede at gøre. Men jeg har ikke tænkt mig at gøre noget ved det, sagde hun.

Interviewe­t kom i kølvandet på en række Tiktokvide­oer, hvor hun havde talt om at elske sin krop og blandt andet kaldt det på mode at blive ældre.

Og i øjeblikket gør hun i hvert fald sit for at sætte handling bag ordene.

 ?? FOTO: VICTOR BOYKO/GETTY IMAGES ?? Vovet
Julia Fox overlod ikke meget til fantasien på den røde løber.
FOTO: VICTOR BOYKO/GETTY IMAGES Vovet Julia Fox overlod ikke meget til fantasien på den røde løber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark