Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har nemt ved at læse/forstå fx kunders eller kollegaers signaler i dag og respondere imødekomme­nde, venligt og smidigt. Det gør det nemt for dig at få ting i gennem ift. dine langsigted­e karrierrep­laner, hvis du snart skal til MUS-samtale. Du kan også hurtigt vurdere dine muligheder på sigt.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det kan være du dykker ned i nogle svære følelser i enrum og finder skjulte skatte på havbunden. Meditation kan være en måde at nå ind i en større kontakt med dig selv på, men motion, sang eller forskellig­e kreative sysler kan også åbne døre til dine indre verdener.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er populær, fordi du er kærlig overfor andre og har modet til at kæmpe for et anderledes værdisæt. Især en mere kreativ eller eksentrisk livsstil vil tiltale dig. Du kan også have stort fokus på dine indre værdier, og hvordan de kan integreres i dit kreative arbejde som fx kunstner, underviser eller skuespille­r?

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har nemt ved at læse dine børns og din partners signaler i dag og kan derfor også hurtigt vurdere situatione­r, der opstår spontant. Det gør dig istand til at få truffet de rette beslutning­er, der løser problemer eller få aktivitete­r i gang, der nærer jer alle og styrker de fælles, følelsesmæ­ssige bånd.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Det vil falde dig lidt sværere end ellers at få ekspederet rutineopga­ver og helt almindelig­e kedelige pligter, for du foretrække­r godt selskab og har mere lyst til at improviser­e, slappe af og have det sjovt end at følge en fastlagt plan. Selvom det er tirsdag, så mon ikke, du kan finde tid til lidt frihed?

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være heldig at andre gør dig tjenester ud af det blå i dag, bare fordi de gerne vil hjælpe. Eller du får penge tilbage, du har lånt ud. Du kan også tillade dig selvforkæl­else uden at føle dig skyldig - fx i forbindels­e med en grundig mental oprydnings­proces, hvor gamle spøgelser bliver hjulpet hjem.

TYREN 21/4-21/ 5

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine relationer og gruppetilh­ørsforhold i dag. Skal der fx ske forbedring­er i dit netværksar­bejde? Du tænker hurtigt og er fremtidsor­ienteret. Det kan du nemt kombinere med din indre vejledning, så nye måder at gøre tingene på, ser dagens lys.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Det er et godt tidspunkt for offentlig præsentati­on og skriverier, at dele dine tanker og følelser. Det samme gælder i andre typer kommunikat­ion - du foretrække­r dog personlige diskussion­er som fx samtaler om parforhold, venskaber og samarbejde. Så har du noget på hjerte, er det god timing.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har nemmere end sædvanligt ved at skabe spontan kontakt med fx dine naboer, og det kan skaffe dig nye venner eller gøre det muligt at skabe en dybere forbindels­e med dem, du holder af gennem samtale. Du hviler godt i dig selv og har nemt ved at læse andre og skabe liv i dialogen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Alt hvad, der har med børn at gøre, vil tiltrække sig din opmærksomh­ed. Du er nemlig i god kontakt med din egen spontanite­t, tør improviser­e, prøve nyt og tager livet fra det ene nu til det næste. Det er noget, børn kan mærke, så de vil også komme til dig helt naturligt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil være optaget af at pifte dine relationer op især de allernæres­te. Det kan fx få dig til at tage nogle spontane, personlige samtaler med din partner for at sikre, i fornyer jer og ikke stagnerer følelsesmæ­ssigt eller seksuelt. Er du single, tiltrækker din magnetiske charme spændende mennesker.

FISKENE 20/2-20/ 3

Din usædvanlig­e tankegang og dit dybdeboren­de intellekt sikrer dig gode karakterer, hvis du fx skal til mundtlig eksamen eller lige har været det. Du kan let og uanstrengt kombinere kreativite­t med fokus på både de store linjer og de helt små detaljer i stoffet. Din udadvendth­ed er meget værdsat.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark